fbpx
Evenimente in curs

Social Media Summit Bucuresti 2019

author:

Social Media Summit Bucuresti 2019

Reading Time: < 1 minut

Social Media Summit Bucureşti 2019, Ediţia a 9-a

Lansare booklet Digital România

Rețelele sociale înseamnă trăirea unor experiențe. Social Media este despre transparență, încredere, autenticitate, expunere. Să fii activ în acest mediu înseamnă să fii transparent și să dai ceva înapoi comunității. Vino să afli care sunt strategiile eficiente de promovare prin rețelele sociale!

Social media este amplificatorul interacțiunii consumatorilor cu brandurile și mediul preferat de transmitere și comunicare a experienței de brand. Cel mai important eveniment despre social media îți oferă ocazia să cunoști în offline oamenii care fac istorie în online.

La Social Media Summit București, Biz lansează a doua ediție Digital Report, care reunește informații despre cele mai importante agenții de digital din România, tendințe și evoluții ale pieței de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, clasificate în funcție de domeniile pe care le acoperă, top cei mai urmăriți vloggeri, top conturi de Instagram, precum și top bloggeri cu care au colaborat agențiile și top agenții cu care au colaborat bloggerii în 2017.

Rețelele sociale nu înseamnă doar niște website-uri. Înseamnă trăirea unor experiențe. Social Media înseamnă transparență, încredere, autenticitate, expunere. Să fii activ în social media înseamnă să fii transparent și să dai ceva înapoi comunității.

Vino să afli care sunt strategiile eficiente de promovare prin rețelele sociale!

Pentru înscriere: https://biz.heme.ro/social-media-summit-bucuresti-2019/comanda/