fbpx

Zilele Biz 2014, editia a 13-a

author:

Zilele Biz 2014, editia a 13-a

Aflat la a 13-a editie, Zilele Biz este cel mai mare eveniment afaceri romanesc. Performanta de a strange sute de antreprenori si manageri de top nu este repetata de nici o alta conferinta de business. Timp de cinci zile, discutiile relevante si networkingul Zilelor Biz graviteaza in jurul a cinci domenii: Ziua 1- Antreprenoriat, Ziua 2- Inovatie, Ziua 3 – Management, Ziua 4 – CSR, Ziua 5 – Media si Marketing.

Pe scena invitam an de an personalitati care au construit valoare si pot sa ne inspire prin exemplul lor. La un nivel care ne onoreaza, audienta de la ZileleBiz este un mix format din antreprenori, manageri din mari companii, investitori, oameni de marketing, comunicare si consultanti.

La Zilele Biz se spun in premiera povesti uluitoare despre succes si ratari, lectii de viata care schimba destine de business si te ajuta sa intelegi in ce directie trebuie sa mergi.

Cei care au inovat au reusit sa se detaseze lejer de concurenta! Asa s-au evidentiat o serie de leaderi, oameni care au curajul sa indrazneasca si nu se opresc din a-si transforma visele in realitate. In lupta lor au avut si au nevoie de cele mai eficiente arme: informatie, idei, inspiratie, parteneri, strategie, modele si sustinere. Acesta este motivul pentru care exista de 13 ani Zilele Biz!

Urmatoarea editei a evenimentului are loc in prioada 10-14 noiembrie. Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe www.zilelebiz.ro

Despre Zilele Biz

Zilele Biz a debutat in noiembrie 2002. Este primul eveniment de afaceri din Romania, un adevarat fenomen care a reusit sa cresca noi generatii de manageri si antreprenori si a dezvoltat mediul de afaceri romanesc. 

Audienta evenimentului este specializata pe fiecare zi, reunind cca 2000 top si middle manageri, antreprenori, specialisti in comunicare, consultanti, investitori, reprezentanti ai oficialitatilor si ONG-urilor, decision makeri si reprezentanti ai media. 

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE