Finanțe Stiri

Groupama, asiguratorul oficial al filmului „Octav”

2 oct. 2017 < 1 min

Groupama, asiguratorul oficial al filmului „Octav”

Reading Time: < 1 minut

Groupama Asigurări continuă implicarea activă în sprijinirea industriei cinematografice din România, fiind asiguratorul oficial al peliculei “Octav”, lungmetrajul de debut al regizorului Serge Ioan Celebidachi, anunță compania, într-un comunicat de presă.

Cu o distribuție de excepție, precum Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu și Maria Obretin, filmul este unul dintre cele mai așteptate ale anului.

„Susținerea cinematografiei este una dintre direcțiile principale de sponsoring  ale Groupama, încă de la lansarea brandului în România, acum 8 ani. Suntem onorați să fim asiguratorul oficial al primului lung metraj semnat de Serge Ioan Celebidachi, un film care promovează valori de care și noi ne simțim legati – loialitate, integritate și responsabilitate.”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing și Comunicare în cadrul Groupama Asigurări.

Pentru “Octav”, Groupama Asigurări a acoperit costurile asigurărilor de răspundere civilă, cele pentru asigurarea echipamentelor electronice și asigurarea bunurilor pe durata transportului.

Filmul spune povestea lui Octav, un bărbat în vârstă, care se reîntoarce la conacul copilăriei sale aflat undeva în zona rurală a României, cu dorința de a-l vinde.  Ajuns aici, după o absență de zeci de ani, un eveniment neașteptat îl poartă într-o călătorie în timp, înapoi la anii copilăriei sale, pentru a-l ajuta să-și redescopere bucuria de a trăi.

Premiera de gală a filmului are loc pe 4 octombrie, în cadrul unei proiecții speciale la Sala Palatului.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: