Companii

Imobiliare: Cel mai înalt bloc de locuințe din București va avea 122 metri și doar 34 apartamente

13 ian. 2022 2 min

Imobiliare: Cel mai înalt bloc de locuințe din București va avea 122 metri și doar 34 apartamente

Reading Time: 2 minute


Amplasată pe un teren de 3.000 mp, la ieșirea din București pe DN1, în apropierea Fântânii Miorița, Central District
Royal Suites va fi cea mai înaltă construcție rezidențială din Capitală, cu doar 34 de apartamente de lux, a cărei valoare de piață estimată în acest moment ar fi de circa 76 milioane euro.

Forty Management SA, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte mixte și regenerare urbană din România, își propune să demareze Central District Royal Suites, cel mai înalt bloc de locuințe din București, proiect rezidențial exclusivist, imediat după obținerea autorizațiilor de construcție.


Central District Royal Suites va fi cel mai înalt bloc de locuințe din București și va avea o arhitectură unică, soluții tehnice de ultimă generație și o galerie de artă publică Proiectul va integra întregul teren în spațiile publice învecinate, integral reconfigurate. “Conceptul arhitectural al clădirii se concentrează pe calități oferite de cele mai exclusiviste proiecte rezidețiale din lume, precum priveliști unice, înălțimea spațiului, lumină naturală, materiale premium, autonomie energetică și tehnologie legată de confort, detalii care vor pune Bucureștiul pe harta proiectelor emblematice moderne”, spune Traian Bompa, arhitect principal Sane Architecture.

Conceptul a fost realizat de Sane Architecture, companie fondată în 2013 de către arhitecții români Christina Chelarescu și Traian Bompa, cu sediul la Paris, ale cărei proiecte au fost recunoscute în mai multe competiții internaționale. Central District Royal Suites va fi o clădire autonomă pasivă din punct de vedere energetic, întrucât fațada este realizată dintr-un amestec de piatră compozită neagră și panouri fotovoltaice care, în combinație cu sisteme geotermale și o izolație termică generoasă la exterior, asigură sustenabilitatea proiectului.

Piscină semi-olimpică, sală de sport, zonă de fitness și spa, cu saună, masaj și hammam, cigar lounge, zonă pentru degustare de vinuri, sală de audiție cu studio de înregistrări, spații de depozitare personală și un sistem de parcare automatizat cu valet parking sunt câteva dintre spațiile de beneficii pentru rezidenți.

Va fi primul proiect imobiliar din București cu galerie de artă publică, fațade ventilate din panouri solare și o vedere neîntreruptă de 270 de grade pentru fiecare apartament – declara în toamna anului trecut Lucian Azoiței, CEO Forty Management.


Compania Forty Management dezvoltă proiecte imobiliare de anvergură, concepte de arhitectură, dezvoltare și regenerare urbană premium cu utilizare mixtă, sub marca Central District. Portofoliul companiei cuprinde 333 de apartamente finalizate, alte 600 de apartamente în construcție, un hotel de cinci stele cu 300 de camere, 9.000 mp de spații de birouri și spații comerciale. Forty Management a obținut, pentru toate proiectele realizate, certificarea Green Homes.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: