Marketing Stiri

Inscrieri la Semestrul Cannes 2015

20 ian. 2015 < 1 min

Inscrieri la Semestrul Cannes 2015

Reading Time: < 1 minut

The Alternative School for Creative Thinking anunta inceperea inscrierilor pentru Semestrul Cannes 2015. Cei interesati se pot inscrie pana pe 22 februarie, iar cursurile cu o durata de 8 saptamani urmeaza sa inceapa pe 24 februarie.

Intalnirile au loc marti si joi seara, de la 19:00 la 21:00 la sediul The Practice (Iorga 13) si sambata de la 11:00 la 14:00, la sediul Digital Star (Luminei 8). In functie de numarul si tipologia cursurilor alese, preturile variaza intre 150 si 450 de euro.  

Intregul program educational este armonizat de fondatorul sau, Teodora Migdalovici, ambasadorul Cannes Lions in Romania.

Disciplinele de studiu ale semestrului din acest an sunt Cyber, Design, PR, Fusion Communication si Visual Languages. Semestrul Cannes se adreseaza tinerilor profesionisti din Relatii Publice, Design, Marketing, Branding, Creatie, Digital sau Strategie, ­fie de partea clientului, ­fie de partea agentiilor de comunicare.

Profesorii care sustin cursurile sunt profesionisti din agentii si din companii, romani si straini, iar experienta educationala din cadrul scolii include lucrul pe brief-uri reale, accesul la studii de caz premiate la competitiile internationale, posibilitatea de crea si completa portofolii, de a face networking local / international si de a participa la evenimentele Cannes Lions Romania, ­atat la cele desfasurate in timpul semestrului, cat si la cele ulterioare, precum Transilvania Creative Fest, The best of Dubai Lynx, The Best of Eurobest, Spikes.

Competitia interna va selecta participantii ce se vor cali­ca pentru studiu sau vor reprezenta Romania la Cannes Lions 2015, pe Riviera Franceza.

La cea mai recenta editie a festivalului, Bianca Dumitrascu si Razvan Ghilencea au obtinut Gold pentru Romania, la categoria Cyber, mentinand performanta obtinuta in anul precedent de Natalia Sfetcu si Alex Haidamac, ce au castigat Gold pentru Romania, la categoria Design.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: