fbpx
Stiri Tech

Internet la priză, cu Smart WiFi1 min

11/09/2019 < 1 min read

Internet la priză, cu Smart WiFi1 min

Reading Time: < 1 minut

Pentru cei care își doresc servicii de internet prin priză fără a mai apela la cabluri suplimentare sau specialiști în dat găuri prin pereți, Telekom România lansează Smart WiFi, un echipament dotat cu SIM, care se conectează la priză. 

Smart WiFi oferă internet 4G, la viteze de până la 150 Mbps, asigurând până la 32 de conexiuni WiFi, în funcție de modelul modemului achiziționat. 

“Pentru a înțelege ce își doresc românii și pentru a putea răspunde corect nevoilor acestora, am testat Smart WiFi în rândul consumatorilor, la nivel național. Am aflat, încă o dată, că românii își doresc acces rapid la Internet, vor nelimitat, vor eficiență și simplitate. Le răspundem acestor cereri cu noul serviciu de internet fix Smart WiFi – se instalează ușor, fără deranj în casă, nu necesită echipă de tehnicieni și oferă Internet nelimitat”, spune Andreas Elsner (foto), Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Noul serviciu de internet fix Smart WiFi este disponibil tuturor clienților la doar 24 lei / lună, TVA inclus (5 euro / lună). Clienții pot opta fie pentru închirierea unui router wireless (modelul alb) cu reducere 100%, pe întreaga perioadă minimă contractuala, sau pentru achiziționarea unui router wireless la prețul de listă de 699 lei, TVA inclus (modelul black box).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *