fbpx
Management

Magia eMAG

16/06/2014

author:

Magia eMAG

Cel mai mare magazin online din regiune, eMag a scos recent la concurs 20 de pozitii de stagiar destinate studentilor pasionati de programare si de digital marketing. Aproape 1.420 de tineri si-au aratat interesul, fata de prima editie a programului de internship “eMag Talent Internship” si si-au depus CV-urile. Pentru cele 17 locuri in echipa IT in sectiunea “Coding Area” au aplicat 800 de studenti, in timp ce, pentru cele trei pozitii in internshipul “webXperience” deschis celor care isi doresc sa faca parte din echipa de marketing,  s-au inscris 619 aplicanti. “Concurenta este extrem de stransa pentru un loc in echipele noastre de IT si marketing si a reprezentat o reala surpriza”, spune Tudor Manea, Vicepresident HR& Technology Director. “Nu ne asteptam ca in numai zece zile de inscrieri sa ajungem la 70 de candidati pe un loc, daca ne gandim de exemplu, ca anul trecut, la admiterea la Politehnica au fost inscrisi in medie doi concurenti / loc, iar cele mai ‘vanate’ specializari nu au depasit 10 candidati / loc”, adauga Manea.  

 

Cei mai multi studenti sunt in cel de-al doilea an la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Academia de Studii Economice sau la Facultatea de Matematica si Informatica Bucuresti. Proiectele dezvoltate de acestia vor fi implementate pe platforma eMAG, iar cei admisi vor folosi, in programul de internship “eMAG Coding Arena” metodologia SCRUM si vor avea acces la cele mai noi tehnologii: Symfony2, Gearman, Memchached, RabbitMQ, PHPUnit. Stagiarii din prima editie a internshipului vor dobandi cunostinte in web project management, web analytics, UI & Graphic Design sau Wireframing.  Mai mult, programele derulate in lunile iunie, iulie si august vor fi platite, iar la finele acestora cei mai performanti dintre stagiari vor avea ocazia sa devina angajati ai eMAG. “Perspectiva primilor pasi in cariera printr-un program de internship in cea mai tare echipa de e-commerce din Romania a fost interesanta inclusiv pentru studentii de la facultatile de Filosofie, Jurnalism, sau Stiinte Politice. Interesul studentilor pentru programele noastre nu poate decat sa ne bucure. Suntem siguri ca vom avea cei mai talentati colegi, si nu ne referim doar la cele doua luni de internship, intrucat celor mai buni le vom da ocazia sa ni se alature, la final, ca angajati”, adauga Tudor Manea. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE