img1

Management 360

11 Mai 2016,
Athenee Palace Hilton, Bucuresti

img2

Management 360

11 Mai 2016,
Athenee Palace Hilton, Bucuresti

De ce sa participi?

Volatilitatea este astazi cuvantul de ordine in companii. Afla care sunt companiile care au prins iar curaj sa faca investitii si sa isi puna in aplicare planurile de dezvoltare. Vei invata un nou stil de management.

Audienta

Evenimentul se adreseaza oamenilor de management care vor sa construiasca echipe performante, cu angajati talentati, si sa stimuleze crearea unei culturi a performantei si inovatiei in interiorul companiilor lor.

Speakeri

Manageri, lideri si antreprenori cu viziune si strategii bine puse la punct, care au dat dovada si de inventivitate si flexibilitate si pot impartasi valoroasa lor experienta in management si leadership.

DRUMUL SPRE TOP MANAGEMENT

In business nu exista o reteta general valabila, ci doar anumite ingrediente, care, folosite corect la un moment dat, pot aduce succesul. La fel ca in management, valoarea unui MasterChef nu consta in numarul de retete pe care le stie pe de rost, ci in capacitatea de a combina creativ ingredientele disponibile, de a le pune in valoare, astfel incat sa obtina cele mai bune rezultate sub presiunea timpului.

Pentru ca puterea exemplului functioneaza, va invitam la o “portie” de inspiratie oferita de top manageri si antreprenori de succes care au avut un drum in cariera demn de urmat.

ORGANIZATOR

biz

PARTENERI

logo-bt2
Telekom
logo-sameday1
AUA_Logo
Genpact (1)
logo tnt mic

CU SPRIJINUL

gt
ad-production-grup
update-adv-logo
logo-efden-1

PARTENERI MEDIA

9-am1
Cariere
finzoom-logo
Antreprenori_Anonimi_LOGO_20161
hr-club
logo_ln_0
logo-business24
logo-comunicate1
logo-ejobs
logo-comunicate-afaceri
logo-iaa
logo-iqads
logo-monitor
logo-smark
logo-ziare
Manpres Logo1
olivian-ro-logo
ricap
tdc-logo
Print
Logo-MSM-Ro-site
Prezenta online sustinuta de
advanced-ideas
© Copyright Revista Biz