Speakeri

Panelul de speakeri este in curs de actualizare

Dragos Sirbu

Dragos Sirbu

CEO, Flanco

Mai multe detalii

CEO Flanco Retail din februarie 2014, Dragos Sirbu are o experienta de peste 15 ani in industria de retail electro-IT. Parcurgand, de-a lungul timpului, intregul lant ierarhic al acestui domeniu, de la consultant, la director de magazin, director de vanzari si director de achizitii, Dragos a reusit sa castige expertiza solida in sectorul electro-IT, dar si valoroase competente operationale si de leadership. Dupa 5 ani petrecuti la Altex si alti 5 ani la Credex Finantari, in functia de CEO, in 2012 s-a alaturat echipei Flanco – mai intai ca director de vanzari, apoi ca director de achizitii. Dragos Sirbu este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori.

Violeta Luca

Violeta Luca

Marketing & Operations Director, Microsoft Romania

Mai multe detalii

Andrei Dudoiu

Andrei Dudoiu

Director General Adjunct Companii, Banca Transilvania

Mai multe detalii

Marius Tudosiei

Marius Tudosiei

Fondator, Bacania Veche

Mai multe detalii

Marius Tudosiei a fondat Bacania Veche in 2010 din dorinta de a manca sanatos, dar cu gust traditional. Marius, un pasionat de sfera culinara, este o prezenta la multe evenimente de specific culinar. Bacania Veche e un magazin al produselor speciale. Tot legat de Bacania veche este si The Charity Shop in benefit of Hospice Casa Sperantei, un bistro cu terasa, in care rafturile se intalnesc cu mesele.

Nineta Ceaus

Nineta Ceaus

Manager Training si Dezvoltare, Telekom Romania

Mai multe detalii

Nineta e absolventa a Facultatii de Psihologie si Pedagogie, Universitatea Bucuresti. Timp de 7 ani a coordonat Divizia de Training si Consultanta CODECS, iar din 2010 s-a alaturat echipei Telekom Romania (pe atunci, Romtelecom). Are o experienta de peste 20 de ani ca trainer, fiind absolventa a programului Fundamentals of Coaching (Alain Cardon - Master Certified Coach). Detine si o certificare in instrumente de diagnoza organizationala la Human Synergistics, iar in 2010 a absolvit programul de MBA al Open University din Marea Britanie.

Viorel Panaite

Viorel Panaite

Managing Partner, Human Invest

Mai multe detalii

Viorel este unul din pionierii care au pus bazele si au dezvoltat piata serviciilor de training din Romania in care a activat ca trainer independent din 1997. A fondat Human Invest in 1999, iar de atunci conduce compania. Sustine si a sustinut pro-bono dezvoltarea unor ONG-uri non-profit: SRF, Teach for Romania, AIESEC Romania, Universitatea Alternativa. In calitate de specialist, faciliteaza workshop-uri de leadership si “change management”. Foloseste uzual in programele in care este implicat metode precum “Appreciative Inquiry”, “Leading People through Change”, “Tipping Point”, “SLII Experience”, “Team Charter” si instrumente apartinand companiilor Ken Blanchard Companies, Wiley/EverythingDiSC, Human Synergistics.

Radu Margarit

Radu Margarit

Trainer & Managing Director, Human Capital Solutions

Mai multe detalii

Managing Director al companiei de training Human Capital Solutions, Radu Margarit este este trainer de peste 10 ani si a avut aproape 400 de sesiuni de curs pe subiecte de: leadership, management, rezolvarea problemelor, luarea deciziilor, inovatie si creativitate, vanzari sau negociere. A coordonat si implementat proiecte de training pentru: OMV Petrom, Raiffeisen, BCR, Unicredit Tiriac, Alro Slatina, Banc Post, OTP Bank, Banca Transilvania, Exxon Mobile, Boehringer Ingelheim. Mai mult, a pus bazele primului curs practic din Romania care analizeaza cum se raporteaza angajatii generatiei Y la locul de munca, oferind solutii practice pentru cresterea eficientei lucrului in echipe multi-generationale. Radu Margarit este absolvent al unui program de MBA de la Open University UK.

Mihai Popa Radu

Mihai Popa Radu

Coach si Managing Partner, Seeds for Succes

Mai multe detalii

Unul dintre primii coachi romani acreditati international inca din 2004, Mihai Popa-Radu activeaza in acest domeniu de peste 12 ani, fiind la ora actuala promotorul Coachingului Integrativ (Integral Coaching) in Romania prin intermediul firmei sale Seeds for Success pe care a fondat-o in 2005. In 2009 Mihai a inaugurat centrul spiritual Seeds for Happiness, cu scopul de a oferi oamenilor un spatiu in care sa isi identifice si sa isi onoreze aspiratiile spirituale. In 2014 a demarat proiectul Mindfulness Institute, prin intermediul caruia ofera in organizatii programe de well-being, managementul stresului si de crestere a Inteligentei Emotionale prin cultivarea starii de  mindfulness.

Viorel Apetrei

Viorel Apetrei

Fondator, MTW Romania

Mai multe detalii

Viorel Apetrei este coach profesionist, certificat de International Coach Federation la cel mai inalt nivel, Master Certified Coach. Fondator al companiei de training MTW Romania si al unei scoli de coaching locale, Viorel lucreaza in prezent cu antreprenori, directori de corporatii si lideri cu potential pentru dezvoltarea personala si atingerea obiectivelor de business. Contractele sale de coaching si training l-au purtat pe patru continente, din Hong Kong pana in Brazilia. Inainte de urma calea antrenoriala, Viorel a fost unul din primii manageri din echipa Microsoft Romania, trecand, pe rand, prin roluri de sales & marketing si project management. Ultima sa pozitie in cadrul multinationalei americane a fost Busimess Marketing Officer (Sales & Marketing Manager). Pasionat de oceane si mediul marin, Viorel este scafandru si instructor de scuba diving, o activitate careia ii dedica cea mai mare parte a timpului liber.

Nume

Nume

Functie, Companie

Mai multe detalii