fbpx
Companii

Megamax, un canal TV cu super-eroi pentru super-copii2 min

27/06/2013 2 min read

author:

Megamax, un canal TV cu super-eroi pentru super-copii2 min

Reading Time: 2 minute

Divertisment, adrenalina si de trei ori aventura! Asa se prezinta pe scurt Megamax, un post tv pentru copii, lansat la sfarsitul anului trecut.

Adresat in special baie?ilor cu varste cuprinse intre 7 ?i 14 ani, Megamax propune o ni?a cu emisiuni de anima?ie ?i aventura, care provin de la cei mai mari distribuitori din lume ?i care sunt unice pe pia?a de televiziune.

Anda Manza, Country Manager Chello Central Europe Romania vorbeste despre prezenta canalului pe piata locala: “Megamax s-a nascut ca o alternativa de calitate pentru copiii care au crescut cu Minimax, unul dintre cele mai iubite posturi de desene animate din ultimii 12 ani. Megamax a fost urmatorul pas firesc in dezvoltarea unui produs similar, adresat unei nise neexploatate inca la adevaratul ei potential, ramanand astfel in continuare alaturi de publicul nostru. ”

In primavara acestui an, postul tv si-a largit emisia, de la 6 ore de difuzare in luna noiembrie, la 15 ore, fiind dublat integral in limba romana.

“Primul obiectiv propus este acela de a-i creste distributia pentru ca un numar cat mai mare de persoane sa aiba acces la continutul sau de calitate. Prin intermediul programelor sale, Megamax inspira atitudinea pozitiva si incurajeaza copiii sa fie activi, implicati in sport si activitati constructive”, completeaza Anda Manza.

Megamax este primul canal de televiziune pentru copii care aduce un continut de programe cu teme sportive. Structura programelor a fost conceputa tinand cont de nevoile identificate in nisa de profil.

Serii care au inregistrat un mare succes in strainatate, precum Armada Transformatorilor, Hot Wheels, Mustati Rasucite, Dex Hamilton sau Iron Kid sunt difuzate pe acest post in premiera in Romania. Canalul isi diversifica in permanenta grila de programe, alternand emisiunile de animatie cu cele in care apar personaje reale antrenate in povesti amuzante, precum: Radio Free Roscoe, Uluitorii Extra-Prieteni, Misterul Sparticulei.

Megamax este cel mai recent canal Chello Central Europe lansat in Romania, iar din portofoliul acestei companii mai fac parte Minimax, TV Paprika, Sport1, Film Café, MGM Channel, dar si alte canale pe care le reprezinta cu succes.

www.megamax.ro

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *