Business Stiri Tech

Mesaje luminoase, pe rucsaci cu LED-uri

18 nov. 2020 < 1 min

Mesaje luminoase, pe rucsaci cu LED-uri

Reading Time: < 1 minut

Prestigio a lansat LEDme și LEDme MAX, două modele de rucsaci încăpători și luminoși, cu afișaj LED încorporat și control prin intermediul unei aplicații mobile dedicate, Prestigio LEDme. Modelele permit afișarea de animații, imagini sau text și  modificarea în orice moment a designului rucsacului, pentru a se potrivi cu îmbrăcămintea sau starea de spirit a utilizatorului.

LEDme este un rucsac cu un panou LED de 13,9 inci încorporat, controlat de aplicația mobilă dedicată. 

Conexiune bluetooth

Utilizatorii își pot crea propriile animații, pot încărca fotografii sau pot alege un GIF din biblioteca existentă. Aceștia pot crea un desen original, grosimea și culoarea tușelor fiind la alegere, iar ulterior desenul poate fi împărțit în cadre, elemente noi putând fi adăugate fiecăruia dintre ele, pentru ca la final să rezulte o animație GIF unică.

Pentru a afișa imaginea pe ecran, e nevoie doar de conexiune Bluetooth între rucsac și smartphone sau tabletă, fără nici un impact asupra consumului de date pe internet mobil sau Wi-Fi.

Modelul LEDme, cu o capacitate totală de 22L și 10 buzunare separate, este echipat cu un fermoar ascuns, pentru a împiedica accesul neautorizat. Rucsacul are și un buzunar pe spate și o curea specială pentru atașarea comodă a rucsacului la o valiză, pentru cei cărora le place să-l ia cu ei în călătorie, alături de bagaje.

Modelul LEDme MAX, cu o capacitate totală de 25L, 2 compartimente independente și 15 buzunare ergonomice, se caracterizează prin durabilitate.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: