fbpx
Marketing Stiri

Primul curs Shero Personal Branding

20/10/2014

Primul curs Shero Personal Branding

Shero, prima formula completa de personal branding dedicata femeilor din Romania, va sustine de la inceputul lunii noiembrie primul curs, in parteneriat cu Creative Learning by Designist.ro.

Cursul este structurat in 5 workshop-uri, desfasurate atat in timpul saptamanii, cat si in weekend.

Cursurile vor alterna expuneri teoretice, exercitii practice, studii de caz si discutii libere. Cele cinci ateliere, se adreseaza profesioniştilor care işi doresc sa avanseze in cariera sau sa işi dezvolte afacerea fructificandu-şi propriile resurse.

Platforma Shero a fost lansata in primavara acestui an de catre Larisa Petrini, Managing Partner, Saatchi & Saatchi PR si Simona Gherasim, Associate Certified Coach.

Conceptul Shero are la baza metodologia REACH, lider mondial in domeniu si este special creat pentru cei ce isi doresc sa se dezvolte in cariera, folosindu-se de resurse proprii. Procesul se desfasoara in cinci etape – diagnoza, dezvaluirea, armonizarea, difuzarea si cultivarea. Pentru o formula completa si integrata, Shero pune la dispozitia clientilor cu care lucreaza specialisti in coachig, stilisti, make-up artisti, fotografi, designeri, specialisti in public speaking si comunicare.

Creative Learning este un proiect educational marca designist.ro, initiat in 2013.

 

 

 

 

 

 

One Comment
  1. […] post Primul curs Shero Personal Branding appeared first on Revista […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE