Header-Retail-1

Retail Revolution Bucuresti

2 Aprilie 2015,
Hotel Howard Johnson, Bucuresti

Retail-Header-2

Retail Revolution Bucuresti

2 Aprilie 2015,
Hotel Howard Johnson, Bucuresti

De ce sa participi?

  Afla cum se modifica harta retailului prin adaptarea la nevoile shopperului upgradat din Romania si vino sa-i cunosti pe principalii jucatori care au mizat pe extindere in ultimii ani si au reusit.

Audienta

Evenimentul va reuni lideri ai industriei, persoane de  decizie dar si  specialisti in marketing si advertising din cadrul marilor branduri prezente pe piata din Romania. Persoanele prezente vor avea oportunitatea de a discuta despre provocarile si trendurile existente in acest domeniu in 2014.

Speakeri

Cei mai influenti oameni din industria de retail si FMCG te asteapta sa participi la o conferinta gandita pentru a gasi solutii si raspunsuri la intrebarile pe care domeniul le ridica in ultimii ani.

VIZIUNE IN RETAIL

Retailul autohton a trecut printr-o perioada de transformari, de la un retail mic, traditional, la retailul modern, care a impanzit majoritatea oraselor. Am asistat la extinderi agresive in ultimii ani, ai unor retaileri care au fost foarte activi si care au schimbat fata si modul in care facem cumparaturile. Asistam deja si la urmatorul nivel in retail, unul bazat de tehnologia moderna, care va conduce in cativa ani la alt comportament de consum.

Retailerii cu viziune au investit in extindere, fortand revirimentul. Pe linia frontului, la raft, batalia brandurilor s-a intetit. Viitorul apartine celor care sunt pregatiti pentru revolutia care urmeaza.

ORGANIZATOR

biz

PARTENERI

Logo-Carrefour
vodafone
Tassimo site
logo-fares-85

PARTENERI MEDIA

logo-Cariere
Logo-Business24
ziare
retail-fmgg

CU SPRIJINUL

update-adv-logo
ad-production-grup
logo-eisberg
logo-fresh
logo-irisa
logo-aqua-carpatica
Prezenta online sustinuta de
advanced-ideas
© Copyright Revista Biz