S-a dedeschis Red Angus Steakhouse

<p> Red Angus Steakhouse a redeschis restaurantul din Centrul Istoric dupa o investitie de 280.000 de euro in rebranding si reamenajarea localului.</p> <p>  </p> <p> Red Angus Steakhouse, deschis in 2010 de catre Dragos Panait, este unul dintre putinele restaurante cu specific steakhouse din Bucuresti care pastreaza un meniu dedicat produselor din carne de vita. Carnea preparata la Red Angus Steakhouse este importata din S.U.A si este certificata de catre USDA (United States Department of Agriculture), cu calificativul Choice, al doilea cel mai ridicat nivel de calitate recunoscut pe plan international. Pe langa carnea de vita din S.U.A., Red Angus Steakhouse importa si vita de calitate superioara din Uruguay si vitel de lapte din Olanda, de la furnizorul Casei Regale.</p> <p>  </p> <p> Red Angus Steakhouse din Centrul Istoric a inregistrat in anul 2012 venituri de 1.800.000 RON, avand o crestere de 20% a incasarilor comparativ cu anul 2011. Pentru anul 2013 se asteapta la o crestere de 20-25 %. Restaurantul are o capacitate de 65 de locuri la parter si alte 80 de locuri la etaj.</p> <p>  </p> <p> Noul design de interior este semnat de arhitectul Corvin Cristian si imbina elemente specific americane precum motociclete vintage din anii ‘30, un tonomat perfect functional sau un aparat original de pinball adus special de peste Ocean, cu materiale naturale, autentice, refolosite in noul spatiu pentru a reinterpreta atmosfera relaxata a steakhouse-ului clasic american. Experienta Red Angus este completata de muzica live interpretata de trupa Marcian Petrescu si Trenul de Noapte, singura trupa de harmonica blues din Romania, prezenta de joi pana sambata pe scena Red Angus Steakhouse.</p> <p>  </p> <p> Red Angus Steakhouse este deschis in fiecare zi, de la ora 12.00 pana la ultimul client.</p> <p>  </p> <p>  </p>