Speakeri

Panelul de speakeri este in curs de actualizare

Chef Foa

Chef Foa

Founder, Flavours

Bio: Chef Foa lucreaza in bucatarie de aproape doua decenii. Si-a facut ucenicia la Londra, unde a lucrat la compania de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” si a lucrat la un pub cu o stea Michelin.

Cristian Manafu

Cristian Manafu

Blogger, www.manafu.ro

Bio: Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media. Incepand cu 2008, a lansat o serie de training-uri open sau in-house despre social media si a derulat campanii si proiecte specifice acestui domeniu pentru o serie de companii si agentii de comunicare.

Tudor Giurgiu

Tudor Giurgiu

Regizor, Scenarist, Producator

Bio: Regizorul Tudor Giurgiu este membru al Academiei Europene de Film, fondator si presedinte al Festivalului International de Film Transilvania si al Festivalului de Film Horror & Fantastic „Luna Plina”. Fondator al casei de productie Libra Film, al casei de distributie Transilvania Film, cofondator al complexului cinematografic Cityplex si initiator al Galei Premiilor Gopo.

Virginia Otel

Virginia Otel

Communication Leader, Garanti Group Romania

Bio: De peste trei ani, Virginia Otel este Communication Leader al Grupului Garanti Romania. Cu o cariera de peste 20 ani in domeniul industriei financiar-bancare, a lucrat pentru fonduri de investitii, piata de capital, banking si leasing, acumuland expertiza in bussiness development, marketing, managementul resurselor umane, comunicare si general management si este implicata in diferite organizatii non-guvernamentale.

Catalin Tenita

Catalin Tenita

Managing Partner, TreeWorks

Bio: Catalin Tenita este un antreprenor cu o experienta de peste 13 ani in domeniul online. De-a lungul timpului s-a ocupat de dezvoltarea a numeroase proiecte online, lansate atat pentru piata romaneasca, cat si pentru piete straine precum Statele Unite si Japonia. Din 2000 pana in 2002 a lucrat la Neogen (Rogenerator) si, in calitate de Business Development Manager, a dezvoltat conceptul si versiunile initiale pentru Bestjobs si Noi2.ro. In 2002 a fondat compania Treeworks, iar in octombrie 2007, TreeWorks a lansat Zelist/Zelist Monitor (.ro Social Media Brand Monitoring)

Nir Refuah

Nir Refuah

Chief Digital Officer, McCann Erickson CEE & CEO MRM Worldwide Bucharest

Bio: Nir are peste 15 ani de experienta in publicitate , creare de conținut, ATL, interactiune on- line si campanii media .
Fondator si CEO al Othello , prima retea sociala israeliana (1995-1998) , si unul dintre fondatorii Walla Comunicare - lider portal web Israel .
Din 2008 Nir a fost Creative VP in McCann Erickson Tel Aviv, contribuind la dezvoltarea de publicitate digitala si strategiile de interactiune pentru brandurile agentiei . A dezvoltat campanii premiate pentru Unilever, Coca - Cola Company, KFC, ROM, Vodafone, LIDL.

Nicolai Tand

Nicolai Tand

Fondator, “La Cantine de Nicolai”

Bio: A parcurs un drum plin de obstacole – a renuntat la scoala ca sa-si ajute mama, apoi a plecat la munca in strainatate unde a lucrat pe santier, a spalat vase si a dormit in case parasite. “Bucatareala” a invatat-o in restaurantele pariziene, unde a pornit ca spalator de vase si a ajuns director general. Detine restaurantul “La Cantine de Nicolai” si “L’univers de Nicolai”, companie ce importa si distribuie produse de panificatie. Colaboreaza din 2014 cu McDonald’s Romania, pentru care a realizat trei noi retete de salate.

Mugur Patrascu

Mugur Patrascu

Founder, Screen Native

Bio: Mugur Patrascu are 16 ani de experienta in domeniul comunicarii, dintre care 13 ani in digital. Dupa cativa ani petrecuti in televiziune, Mugur si-a inceput cariera in publicitate la D’Arcy. Au urmat Leo Burnett si Grey. In 2006 infiinteaza iLeo, unul dintre cele mai de succes proiecte de comunicare digitala in Romania. Este profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii de 8 ani. De-a lungul anilor Mugur a deschis si crescut, impreuna cu alti asociati si alte businessuri in domeniul digital: portalul Orasul Meu, agentia de comunicare pe medii mobile Breeze Mobile sau proiectul 4inmasina.

Bogdan Nitu

Bogdan Nitu

Founder, Webstyler

Bio: Bogdan Nitu a co-fondat Webstyler in urma cu 16 ani. Pana in prezent, agentia a castigat peste 60 de premii pe scenele marilor festivaluri de publicitate internationale si locale, printre care si Grand Prix-uri la Golden Drum si Eurobest. Webstyler a castigat titlul de Agentia Deceniului si a fost de sapte ori Agentia Anului in Romania. Printre brandurile aflate in portofoliul agentiei se numara: Baneasa Developments, Danone, Edenred, Mitsubishi, NN, Petrom, Regina Maria, Telekom. Din 2014, Bogdan Nitu preda in cadrul modulului de digital al scolii IAA din Bucuresti.

Virgil Iantu

Virgil Iantu

Vedeta TV

Bio: Muzica a fost si ramane prima sa iubire - a cantat noua ani in corul Madrigal si, in paralel, in anii ’90 a concertat alaturi Stefan Banica Jr. cu grupul The Fifties. A doua dragoste este televiziunea - a prezentat "Vrei sa fii miliardar", "Copiii spun lucruri trasnite", "Te crezi mai destept" la Prima TV si a impletit ambele pasiuni ca jurat la "Megastar". Este implicat in mai multe cauze umanitare.

Radu Batrinu

Radu Batrinu

Marketing Director, Flanco

Bio: Radu Batrinu este din 2014 Director de Marketing in cadrul Flanco. A ocupat pozitii de management in vanzari timp de 6 ani, mai intai in cadrul industriei alimentare, apoi in dinamicul sector electro-IT, incepand cu 2003. Ca Regional Sales Manager pentru un mare producator de electrocasnice, a fost responsabil de implementarea strategiei si indeplinirea obiectivelor de vanzari ale companiei, precum si de coordonarea relatiei cu partenerii comerciali, apoi, in 2007 a fost numit Trade Marketing Manager.

Cristian China Birta

Cristian China Birta

Blogger, Cristianchinabirta.ro

Bio: Cristian China-Birta a lucrat in administratie publica locala si centrala, dupa care a devenit consultant in comunicare. In 2007 a descoperit bloggingul. Scrie despre social media, blogging si antreprenoriat. In 2011 a lansat si Blogal Initiative, o agentie prin care desfasoara campanii pentru bloggeri, care s-ar caracteriza prin „democratizarea” ofertei companiilor catre bloggeri. Din 2013 este implicat in Kooperativa.ro, care inseamna proiecte de nisa, reunite sub umbrela de brand Kooperativa 2.0, companie pe care o detine alaturi de Vlad Dulea.

Catalin Nastasoiu

Catalin Nastasoiu

Founder, Ronativ

Bio: Catalin Nastasoiu este artist ceramic, senior designer, producator. In prezent, locuieste la New York, unde a fondat Catapult Creative Partners, companie prin intermediul careia colaboreaza cu televiziuni, case de productie, studiouri de film, universitati, institutii culturale, artisti. Din 2010 a initiat proiectul RONATIV.

Marius Tudosiei

Marius Tudosiei

Fondator, Bacania Veche

Bio: Marius Tudosiei a fondat Bacania Veche in 2010 din dorinta de a manca sanatos, dar cu gust traditional. Marius, un pasionat de sfera culinara, este o prezenta la multe evenimente de specific culinar. Bacania Veche e un magazin al produselor speciale. Tot legat de Bacania veche este si The Charity Shop in benefit of Hospice Casa Sperantei, un bistro cu terasa, in care rafturile se intalnesc cu mesele.

Roxana Memetea

Roxana Memetea

Managing Partner, DDB

Bio: Roxana Memetea este Managing Partner la agentia de publicitate DDB. DDB Romania s-a format in 2012, cand agentia de creatie Brandstalk din cadrul The Group s-a afiliat la reteaua DDB Worldwide. Roxana si-a inceput activitatea in 1998 si in prezent detine o vasta experienta in top management. Ogilvy & Mather Romania , Brau Union Romania ( Heineken ) si DDB Romania sunt companiile in care a fost implicata privind strategia de dezvoltare si implementarea campaniilor de comunicare.

Marta Usurelu

Marta Usurelu

Redactor Sef, Revista Biz

Bio: Marta Usurelu este Redactor Sef al Revistei Biz. Are o experienta de 19 ani in presa scrisa, la Cronica Romana si Ziarul Financiar. De 7 ani este publisherul si actionarul majoritar al revistei Biz.