Comandă Anuarul Digital Report

Anuarul reunește informații despre cele mai importante agenții de digital din România, tendințe și evoluții ale pieței de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, clasificate în funcție de domeniile pe care le acoperă, top cei mai urmăriți vloggeri, top conturi de Instagram, precum și top bloggeri cu care au colaborat agențiile și top agenții cu care au colaborat bloggerii în 2016.

Stocul cărții Digital Report a fost epuizat (varianta print).

Puteţi comanda Anuarul Digital Report în format electronic.

Costul de achiziție este 50 lei (TVA inclus)

Comandă aici Anuarul Digital Report 2017

Informații suplimentare: lelia.petrescu@revistabiz.ro

Comandă aici Anuarul Digital Report 2017 în format PDF

Prin achiziționarea acestei carți, înseamnă că, acceptați termenii și condițiile prezentate mai jos:

Intreg conținutul acestei cărți, inclusiv elementele de design și paginare, sunt protejate prin dreptul de autor, atât în România, cât și în străinătate.

Reproducerea, difuzarea, stocarea, emisia, transmiterea, retransmiterea, transferarea prin orice mijloace, comunicarea publică, transformarea, închirierea sau utilizarea în orice mod a acesteia, fără acordul prealabil și în scris al Biz Agency SRL, constituie o violare a drepturilor de autor.

Informațiile furnizate în această carte electronică sunt doar cu scop informativ. In timp ce noi încercăm să păstrăm informațiile actualizate la zi și corecte, nu există reprezentări sau garanții, explicite sau implicite, cu privire la caracterul complet, acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea în ceea ce privește informațiile, produsele, serviciile sau graficele conexe, conținute în această carte electronică.