slide1

Tabara de social media marketing

24-27 Noiembrie 2016,
Paraul Rece, Predeal

slide2

EDITIA 10. BEST OF THE BEST.

SOCIAL MEDIA * INTERACTIVITATE * TEAMWORK * FUN * NETWORKING * WORKSHOP

De ce sa participi?

Vei beneficia de o experienta completa de integrare in comunitatea social media
prin conferinte, traininguri, networking dar si petreceri.

Audienta

Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare, PR, marketing, vanzari atat din agentii cat si din companii, bloggerilor.

Speakeri

Participa la o experienta de invatare ce se completeaza cu networking cu cei mai influenti oameni din online si comunicare.

Stim ce vei face la iarna!

Te intrebi care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing pentru brandul tau?

Vino sa descoperi alaturi de specialistii in marketing si comunicare cum se construiesc campanile de succes si cum poti sa masori corect rezultatele! Doua institutii bancare, doua mari companii de FMCG si zeci de companii si-au schimbat modul in care comunica si gandesc staregiile de marketing in urma celor zece editii ale Social Media Camp de la Paraul Rece!

Vino la Social Media Summer Camp! Echipa Biz te provoaca la trei zile de workshopuri si conferinte, trei zile de debate, networking si strategii de social media marketing!

SOCIAL MEDIA * INTERACTIVITATE * TEAMWORK * FUN * NETWORKING * WORKSHOP

Participantii despre tabara

Razvan Capanescu

“Intotdeauna mi-a placut in tabara (inca din scoala generala). Dar nu m-as fi gandit ca – adult fiind si foarte preocupat de profesie – am sa vad vreodata impletindu-se cu sens petrecerile de pana dimineata cu conferintele care incep la scurt timp dupa. Shot-urile, black jack-ul, whisky-ul, dansul de parca nu mai vine maine, pusca cu aer rece si statia de reabilitare cu discutiile curate, directe, pline de miez. Ca exista networking adevarat intre doua vulnerabilitati de voce la karaoke si un flexat de muschi intelectuali in workshop. Si ca salata de varza alba ne uneste pe toti in simtire.
Nu, nu m-as fi gandit ca trebuie sa imi dau un “save as” in somn, pentru ca Biz Camp este un capitol atat de bogat, din care pot sa extrag atat de multe. Nu, nu m-am prins cum reuseste Marta sa coaguleze energiile astea.
Dar m-am prins cine trebuie neparat sa vina la editiile urmatoare: toti cei care ati mai auzit d’astea. Toti cei care aveti convingeri atat de ferme, incat nu va mai trebuie inca un munte. Toti cei care simtiti ca stiti tot.”

Razvan Capanescu Leo Burnett Group
Gabriela Lungu

"Biz Social Media Camp a fost o experienta de neuitat. Si de repetat!Este ilustrarea vie a expresiei 'work hard, play harder' - oameni destepti si plini de umor, pusi pe invatat si facut lucruri curajoase, dar care stiu sa se si distreze. Am fost foarte impresionata sa observ comunitatea creata acolo. Si am fost si mai impresionata de apetitul si de deschiderea participantilor - si bloggeri, si reprezentanti companii - de a absorbi informatie, feedback si idei. Sper sa revin la editiile viitoare!"

 

Gabriela Lungu
Cristian Manafu

"Am asistat la probabil cea mai intensa editie a a taberei de social media de pana acum. Problemele si provocarile au fost puse pe masa foarte deschis, iar oamenii prezenti (din agentii, clienti si bloggeri) la Biz SMS Camp au plecat cu multe idei si contacte. Serile de networking au fost mai lungi ca oricand."

Cristian Manafumanafu.ro
Virginia Otel

“Social Media Summer Camp a devenit un eveniment de referinta in termeni de strategii si tendințe in zona retelelor de socializare. In acelasi timp, este un prilej pentru noi de a face cunoștinta cu experti in comunicarea online, un domeniu care devine din ce in ce mai important pentru industria bancara. Social Media Summer Camp ne provoaca de fiecare data sa vedem noi perspective in ceea ce privește modul în care noi, ca institutie financiara, transmitem informatii de calitate, dar si prietenoase in același timp. Sunt convinsa ca si participarea de anul acesta va fi o experienta reusita.”

 
Virginia OtelCommunication Leader, Garanti Group Romania

ORGANIZATOR

biz

PARTENERI

staropramen
BT_mic
logo_Napolact_mic11
Siviero_mic
ChivasMB_Marque_CMYK
Veka_mic
Microsoft mic
Khune_mic
KFC_1C_RED_HGLT_mic
Eisberg_Mic1
Taste_The_Feeling_mic
lidl_mic
HBO silver transparent MIC
Logo_Caroli

Solutions Partners

gt_mic
MDC_mic
tnt
Prezenta online sustinuta de
advanced ideas
© Copyright Revista Biz