Speakeri

Carmen Sterian

Carmen Sterian

Strategic Thinking

Mai multe detalii

Carmen Sterian are peste 14 ani de experienta in marketing si publicitate, timp in care a lucrat pentru mai multe companii multinationale si locale din Romania si Belgia ( Foss, McCann Erickson, Saatchi & Saatchi, Ogilvy & Mather) si 11 ani de experienta in PR, ATL, BTL, New Media prin activitatea desfasurata pentru branduri precum: Vodafone, Coca-Cola, Sprite, ING, L’Oreal, Maybelline, Kandia, Rom, Radio XXI, Raiffeisen Bank, Berlin Chemie, Bancpost, Heineken, Zentiva, Microsoft, Chio, VISA, Toyota, Ford, PMI, Jack Daniel’s.

 

Cabral Ibacka

Cabral Ibacka

cabral.ro

Mai multe detalii

Radu Atanasiu

Radu Atanasiu

Adjunct Lecturer Maastricht School of Management Romania

Mai multe detalii

Radu Atanasiu preda Critical Thinking la Maastricht School of Management Romania si online pe iversity.org, este business angel si fondator al platformei de voluntariat DeBunavoie.ro.

Sergiu Mircea

Sergiu Mircea

Director Marketing si Comunicare, Banca Transilvania

Mai multe detalii

Radu Moldovan-Petrut

Radu Moldovan-Petrut

Marketing Director, Pernod Ricard Romania

Mai multe detalii

Radu are o experienta de peste 8 ani in Consumer Marketing pe categoria FMCG, aplicata atat pe piata din Romania, cat si pe piata din UK. Timp de 3 ani a lucrat pentru Pernod Ricard UK, unde a coordonat un porofoliu de branduri globale precum Jameson Irish Whiskey si ABSOLUT VODKA, in calitate de Senior Brand Manager si apoi de Marketing Manager. In prezent, coordoneaza strategia de marketing pentru Pernod Ricard Romania, pentru branduri precum Jameson Irish Whiskey, Chivas Regal, Absolut Vodka, Havana Club, Beefeater Gin , Malibu Rum, Olmeca.

Cristian China Birta

Cristian China Birta

Cristianchinabirta.ro

Mai multe detalii

Cristian China-Birta este blogger pe cristianchinabirta.ro şi antreprenor online. De formaţie jurnalist, a trecut apoi de partea cealaltă a „baricadei” şi a lucrat în administraţie publică locală şi centrală, după care a devenit consultant în comunicare.
In 2007 a descoperit bloggingul şi a decis să meargă pe calea aceasta. Scrie pe blogul său personal chinezu.eu pentru despre social media, blogging şi antreprenoriat.
În 2011 a lansat si Blogal Initiative, o agenţie prin care desfăşoară campanii pentru bloggeri într-o modalitate inediată, care s-ar caracteriza prin „democratizarea” ofertei companiilor către bloggeri.
Din 2013 este implicat în Kooperativa.ro, care inseamna proiecte de nisa precum sportlocal.ro, blogdebere.ro, blogdefotografie.ro, blogdecafea.ro, blogdecinema.ro, taximetre.ro, toate reunite sub umbrela de brand Kooperativa 2.0, companie pe care o detine alaturi de Vlad Dulea.

Valentin Suciu

Valentin Suciu

Creative Partner, Jazz

Mai multe detalii

Valentin a intrat in advertising in 1997, la Graffiti. A fost director de creatie in Darcy si in Odyssey, pentru a infiinta in 2012 impreuna cu doua partenere propria agentie, Jazz. Proiectele lui au castigat de-alungul timpului multe premii de eficienta sau de creatie. In ultimii ani, in dubla ipostaza de regizor si creativ, a semnat multe proiecte de continut video recunoscute ca fiind inovatoare si eficiente in online-ul romanesc. A intrat in advertising crezand ca brandurile trebuie sa spuna povesti interesante care sa-i emotioneze pe romani. Si la fel crede si acum.

Cristian Manafu

Cristian Manafu

www.manafu.ro

Mai multe detalii

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media. Incepand cu 2008, a lansat o serie de training-uri open sau in-house despre social media si a derulat campanii si proiecte specifice acestui domeniu pentru o serie de companii si agentii de comunicare.

Tudor Galos

Tudor Galos

Consumer Marketing Director, Microsoft Romania

Mai multe detalii

Cu 12 ani experienta in pozitii de marketing locale si regionale in cadrul companiei Microsoft si peste 800 prezentari la activ Tudor Galos este un speaker pasionat, un evanghelist pentru tehnologiile disruptive, dar si pentru abordari inedite de marketing precum “Agile Marketing”. A pornit ca Desktop Product Manager pe Romania si Bulgaria fiind responsabil de lansari precum Windows XP Service Pack 2 si Office 2003, apoi a coordonat activitatile de marketing pentru Windows in cadrul regiunii Europa de Sud – Est. In 2006, in cadrul echipei Microsoft Romania a coordonat lansarile Windows Vista, Office 2007, Windows 7 precum si cea a Internet Explorer 8, 9 si 10. Tudor este si cel care, alaturi de o echipa de oameni pasionati, a pornit in 2008 activitatile de Social Media ale Microsoft Romania. In prezent coordoneaza activitatile de Consumer Marketing in cadrul Microsoft Romania precum si cele de Category Management pentru zona de dispozitive cu Windows.

Mugur Patrascu

Mugur Patrascu

Founder, Screen Native

Mai multe detalii

Mugur Patrascu are 16 ani de experienta in domeniul comunicarii, dintre care 13 ani in digital. Dupa cativa ani petrecuti in televiziune, Mugur si-a inceput cariera in publicitate la D’Arcy. Au urmat Leo Burnett si Grey. In 2006 infiinteaza iLeo, unul dintre cele mai de succes proiecte de comunicare digitala in Romania. Este profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii de 8 ani. De-a lungul anilor Mugur a deschis si crescut, impreuna cu alti asociati si alte businessuri in domeniul digital: portalul Orasul Meu, agentia de comunicare pe medii mobile Breeze Mobile sau proiectul 4inmasina.

Alexandru Negrea

Alexandru Negrea

Consultant Social Media

Mai multe detalii

Cu o experiență de peste 4 ani în zona de marketing și comunicare online, Alexandru Negrea este un cunoscut consultant/trainer în social media. În 2012 a înființat, împreună cu Andrei Roșca, primele cursuri intensive de social media din România – Social Media School.
Scrie pe blogul alexandrunegrea.ro din 2006 si pe marketing20.ro, blog despre marketing şi comunicare online. A colaborat in ultimii ani, ca blogger sau ca trainer, cu mai bine de 100 de companii din Romania. In perioada octombrie 2010 – februarie 2013 a ocupat functia de Social Media Manager la BCR iar in perioada martie 2013 – martie 2015 a fost Head of Facebook Dept. la agenţia Spada.