Speakeri

Panelul de speakeri este in curs de actualizare.

Cristian Manafu

Cristian Manafu

www.manafu.ro

Mai multe detalii

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media. Incepand cu 2008, a lansat o serie de training-uri open sau in-house despre social media si a derulat campanii si proiecte specifice acestui domeniu pentru o serie de companii si agentii de comunicare.

Lorand Balint

Lorand Balint

Director Marketing, Federatia Romana de Handbal

Mai multe detalii

De-a lungul timpului, Lorand Balint a ocupat mai multe functii in cadrul companiei Leo Burnett, printre care Global Account Director, Regional Account Director Sub-Saharan Africa, Regional Account Director Europe, Head of Brand Communication. De asemenea, Lorand Balint este editorialist pe subiecte de marketing si comunicare si are o bogata activitate universitara fiind profesor asociat la Programul MBA Romano – Canadian. A urmat o serie de cursuri de scurta durata la universitati din Harvard, Montreal, Antwerpen sau Maastricht. De la inceputul acestui an, in paralel cu functia de Managing Director al Leo Burnett Group, a preluat si conducerea nou infiintatului departament de marketing al Federatiei Romane de Handbal (FRH).

Sorin Onisor

Sorin Onisor

Fotograf

Mai multe detalii

Doctorand al Universitatii de Vest Timisoara din 2008 , absolvent al Scolii Populare de Arta din Timisoara, Sectia de Fotografie, al unui Masterat in “Romanitate orientala” si a Facultatii de Istorie in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, Sorin Onisor a expus de-a lungul anilor numeroase lucrari atat in expozitii personale, cat si colective. Printre proiectele la care lucreaza in prezent se numara: “Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei”, “Fierarii din Transilvania” (teza de doctorat ), “ Pierduti in (dez)integrare”, dedicat comunitatii rome din Romani, “Universul copilariei in satul romanesc contemporan”.

http://www.sorinonisor.ro

Virginia Otel

Virginia Otel

Communication Leader, Garanti Group Romania

Mai multe detalii

De trei ani, Virginia Otel este Communication Leader al Grupului Garanti Romania. Cu o cariera de peste 20 ani in domeniul industriei financiar-bancare, a lucrat pentru fonduri de investitii, piata de capital, banking si leasing, acumuland expertiza in bussiness development, marketing, managementul resurselor umane, comunicare si general management si este implicata in diferite organizatii non-guvernamentale. Absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Planificare si Cibernetica Economica, Virginia Otel a obtinut in anul 1993 un Master in Management si Administratie Publica, la Universitatea Liverpool din Marea Britanie, iar sase ani mai tarziu, diploma de Executive MBA de la ASEBUSS – Scoala de Afaceri Postuniversitara Romano-Americana in colaborare cu University of Washington in Seattle, USA.

Monica Jitariuc

Monica Jitariuc

Managing Director, MSLGROUP The Practice

Mai multe detalii

Monica Jitariuc este un profesionist cu experienta variata in comunicare, lucrand de-a lungul carierei ei de 16 ani atat de partea clientului, cat si de cea a agentiei. A inceput facand PR institutional in cadrul Ministerului Apararii Nationale. Apoi, a lucrat in advertising, marketing comunicare interna si PR. A infiintat in 2010 departamentul de social media al agentiei MSLGROUP The Practice. In echipa agentiei Monica a contribuit la campanii de succes in industrii diverse, multe dintre ele premiate la competitii locale si international. Este trainer inspirational si speaker apreciat la conferintele de profil. In 2014 a primit premiul pentru Excelenta in PR de la IAA (International Adevrtising Association).

Oana Bulexa

Oana Bulexa

Managing Director, MSLGROUP The Practice

Mai multe detalii

Oana Bulexa este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti si are o experienta de 13 ani in domeniul comunicarii, de la jurnalism, la marketing direct si PR. Dupa o experienta de patru ani ca jurnalist de televiziune, Oana a inceput sa lucreze in PR in 2005. La The Practice, a ocupat pozitii cu responsabilitati din ce in ce mai mari, de la Consultant la Consumer Practice Director, apoi Head of PR Department pana la pozitia curenta de Co-Managing Director.

Bogdan Drăgotoiu

Bogdan Drăgotoiu

bogdandragotoiu.ro

Mai multe detalii

Cu o experiență de peste 16 ani în management, relații clienți, vanzări & marketing și influențat de anturajul suspect din tabara SMS, Bogdan și-a anunțat debutul în blogging la ediția din iarnă. Temele abordate pe blog vizează viața din corporații, colaborarea cu sef(uți)i, angajații, dezvoltarea personală, aroganța, iar exemplele practice au câteodată un limbaj prea liber. Susține că nimic nu e obligatoriu, nici măcar să îți păstrezi jobul dacă nu îți faci treaba, iar uneori persoanele vizate (in)direct pe blog s-ar putea să se simtă de față.

Alexandru Negrea

Alexandru Negrea

Consultant social media

Mai multe detalii

Cu o experiență de peste 4 ani în zona de marketing și comunicare online, Alexandru Negrea este un cunoscut consultant/trainer în social media. În 2012 a înființat, împreună cu Andrei Roșca, primele cursuri intensive de social media din România – Social Media School.
Scrie pe blogul alexandrunegrea.ro din 2006 si pe marketing20.ro, blog despre marketing şi comunicare online. A colaborat in ultimii ani, ca blogger sau ca trainer, cu mai bine de 100 de companii din Romania. In perioada octombrie 2010 – februarie 2013 a ocupat functia de Social Media Manager la BCR iar in perioada martie 2013 – martie 2015 a fost Head of Facebook Dept. la agenţia Spada.

Alina Dragos

Alina Dragos

PR Manager, Farmec

Mai multe detalii

Alina Dragos este PR Manager-ul companiei FARMEC si considera ca are job-ul pe care orice femeie si-l doreste, acela de a lucra pentru cel mai mare producator roman de cosmetice, un brand emblema pentru Romania, al carui portofoliu impresioneaza o lume intreaga prin produse mereu actuale si moderne, concepute in laboratoare performante.
Alina Dragos este o pastila efervescenta de buna dispozitie. Mai este si o morosanca apriga, care pune pasiune in munca si proiectele ei. Ii place ca lucrurile sa fie bine facute si isi activeaza privirea laser cand detecteaza semne de neprofesionalism. E omul care, daca il suni noaptea, o sa te minta ca nu dormea. Apoi, te va ajuta. A lucrat in advertising, marketing, PR si social media.
Mai mult decat munca, ii plac oamenii si ceea ce poate face impreuna cu ei.

Radu Moldova Petrut

Radu Moldova Petrut

Marketing Director, Pernod Ricard Romania

Mai multe detalii

Radu are o experienta de peste 8 ani in Consumer Marketing pe categoria FMCG, aplicata atat pe piata din Romania, cat si pe piata din UK. Timp de 3 ani a lucrat pentru Pernod Ricard UK, unde a coordonat un porofoliu de branduri globale precum Jameson Irish Whiskey si ABSOLUT VODKA, in calitate de Senior Brand Manager si apoi de Marketing Manager. In prezent, coordoneaza strategia de marketing pentru Pernod Ricard Romania, pentru branduri precum Jameson Irish Whiskey, Chivas Regal, Absolut Vodka, Havana Club, Beefeater Gin , Malibu Rum, Olmeca.

Cristian China Birta

Cristian China Birta

cristianchinabirta.ro

Mai multe detalii

Cristian China-Birta a lucrat in administratie publica locala si centrala, dupa care a devenit consultant in comunicare. In 2007 a descoperit bloggingul. Scrie despre social media, blogging si antreprenoriat. In 2011 a lansat si Blogal Initiative, o agentie prin care desfasoara campanii pentru bloggeri, care s-ar caracteriza prin „democratizarea” ofertei companiilor catre bloggeri. Din 2013 este implicat in Kooperativa.ro, care inseamna proiecte de nisa, reunite sub umbrela de brand Kooperativa 2.0, companie pe care o detine alaturi de Vlad Dulea.

Radu Atanasiu

Radu Atanasiu

Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management Romania

Mai multe detalii

Radu Atanasiu preda Critical Thinking la Maastricht School of Management Romania si online pe iversity.org, este business angel si fondator al platformei de voluntariat DeBunavoie.ro.