img1

Tabara de social media marketing

6 - 9 Iulie 2017,
Paraul Rece, Predeal

img2

Stim ce vei face la vara!

SOCIAL MEDIA * INTERACTIVITATE * TEAMWORK * FUN * NETWORKING * WORKSHOP

De ce sa participi?

Vei beneficia de o experienta completa de integrare in comunitatea social media,
prin conferinte, traininguri, networking, dar si petreceri.

Audienta

Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare, PR, marketing, vanzari, atat din agentii, cat si din companii, dar si bloggerilor.

Speakeri

Participa la o experienta de invatare, ce se completeaza cu networking cu cei mai influenti oameni din online si comunicare!

Stim ce vei face vara asta!

Te intrebi care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing pentru brandul tau?

Vino sa descoperi alaturi de specialistii in marketing si comunicare cum se construiesc campanile de succes si cum poti sa masori corect rezultatele! Doua institutii bancare, doua mari companii de FMCG si zeci de companii si-au schimbat modul in care comunica si gandesc staregiile de marketing in urma celor zece editii ale Social Media Camp de la Paraul Rece!

Vino la Social Media Summer Camp! Echipa Biz te provoaca la trei zile de workshopuri si conferinte, trei zile de debate, networking si strategii de social media marketing!

SOCIAL MEDIA * INTERACTIVITATE * TEAMWORK * FUN * NETWORKING * WORKSHOP

Participantii despre tabara

Razvan Capanescu

“Intotdeauna mi-a placut in tabara (inca din scoala generala). Dar nu m-as fi gandit ca - adult fiind si foarte preocupat de profesie - am sa vad vreodata impletindu-se cu sens petrecerile de pana dimineata cu conferintele care incep la scurt timp dupa. Shot-urile, black jack-ul, whisky-ul, dansul de parca nu mai vine maine, pusca cu aer rece si statia de reabilitare cu discutiile curate, directe, pline de miez. Ca exista networking adevarat intre doua vulnerabilitati de voce la karaoke si un flexat de muschi intelectuali in workshop. Si ca salata de varza alba ne uneste pe toti in simtire.
Nu, nu m-as fi gandit ca trebuie sa imi dau un “save as” in somn, pentru ca Biz Camp este un capitol atat de bogat, din care pot sa extrag atat de multe. Nu, nu m-am prins cum reuseste  Marta sa coaguleze energiile astea.
Dar m-am prins cine trebuie neparat sa vina la editiile urmatoare: toti cei care ati mai auzit d'astea. Toti cei care aveti convingeri atat de ferme, incat nu va mai trebuie inca un munte. Toti cei care simtiti ca stiti tot.”

Razvan CapanescuLeo Burnett Group
Gabriela Lungu

“Biz Social Media Camp a fost o experienta de neuitat. Si de repetat!Este ilustrarea vie a expresiei ‘work hard, play harder’ – oameni destepti si plini de umor, pusi pe invatat si facut lucruri curajoase, dar care stiu sa se si distreze. Am fost foarte impresionata sa observ comunitatea creata acolo. Si am fost si mai impresionata de apetitul si de deschiderea participantilor – si bloggeri, si reprezentanti companii – de a absorbi informatie, feedback si idei. Sper sa revin la editiile viitoare!”

Gabriela LunguInternational creative specialist
Virginia Otel

"Social Media Summer Camp a devenit un eveniment de referinta in termeni de strategii si tendințe in zona retelelor de socializare. In acelasi timp, este un prilej pentru noi de a face cunoștinta cu experti in comunicarea online, un domeniu care devine din ce in ce mai important pentru industria bancara. Social Media Summer Camp ne provoaca de fiecare data sa vedem noi perspective in ceea ce privește modul în care noi, ca institutie financiara, transmitem informatii de calitate, dar si prietenoase in același timp. Sunt convinsa ca si participarea de anul acesta va fi o experienta reusita."

Virginia OtelCommunication Leader, Garanti Group Romania
Cristian Manafu

"Am asistat la probabil cea mai intensa editie a a taberei de social media de pana acum. Problemele si provocarile au fost puse pe masa foarte deschis, iar oamenii prezenti (din agentii, clienti si bloggeri) la Biz SMS Camp au plecat cu multe idei si contacte. Serile de networking au fost mai lungi ca oricand."

Cristian Manafumanafu.ro

ORGANIZATOR

biz

PARTENERI

BT_site
Siviero_site
Havana site
Lillet site
Calif_site
Tuborg_site
Campofrio Site
Gerovital site
Profi_site
Enel_site
E-Distrib-Site
Ford_site
Samsung site
Alpha Bank_site
Coca-Cola_Site
Napolact_site
ifuse site
TNT_site

Solutions Partners

gt logo variante_site
Prezenta online sustinuta de
advanced ideas

© Copyright Revista Biz