fbpx
Companii Tech

Sony lanseaza tableta Tap 11, la 4.000 lei1 min

23/10/2013 < 1 min read

Sony lanseaza tableta Tap 11, la 4.000 lei1 min

Reading Time: < 1 minut

Producatorul de electronice Sony a anuntat astazi lansarea celei mai subtiri tablete din lume – Vaio Tap 11 – care va fi disponibila in Romania incepand cu luna noiembrie la pretul de 4.000 de lei.

Potrivit oficialilor, tableta se diferentiaza atat prin grosimea redusa, cat si prin mixul dintre performantele similare unui PC si portabilitatea unei tablete. Noul model ruleaza pe sistemul de operare Windows 8,1 si este echipat cu un ecran Full HD de 11,6 inchi care beneficiaza de tehnologia Triluminos pentru dispozitive mobile, o tastatura wireless si o camera frontala de 8 megapixeli. Camera se bazeaza pe un senzor “Exmor RS pentru PC”, cu ajutorul caruia utilizatorii pot fotografia documente, materiale didactice, rapoarte sau prezentari pentru modificarea ulterioara prin intermediul stylusului digital.

Ecranul de 11,6 inchi are o rezolutie de 1.920 x 1.080 pixeli, procesorul este 1.5GHz Intel Core, memoria RAM e de 4 GB, iar stocarea e de 128 GB SSD. Tableta dispune de conectivitate NFC. Tastatura magnetica detasabila este unul din elementele spectaculoase ale tabletei, aceasta fiind construita din aluminiu si magneziu si incarcandu-se de la bateria Tap 11.

Oficialii Sony Romania prezinta produsul sub titulatura de „tableta-PC”, pentru a sublinia puterea de calcul si capacitatile de PC ale device-ului, in comparatie cu  functionalitatile mai limitate ale tabletelor clasice cu sistem de operare iOS si Andoid.

De asemenea, Sony a prezentat laptopul Vaio Fit Multi-flip PC, cu trei moduri de lucru: modul PC, modul tableta si modul Viewer

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *