Înscriere

Pentru bloggeri există un număr limitat de locuri gratuite. Vă invităm să va înscrieţi printr-un email de intenţie la adresa lelia.petrescu@revistabiz.ro şi să aşteptaţi confirmarea din partea organizatorului.

Dacă reprezinți o companie sau ești persoană fizică, participarea la eveniment este 300 lei (TVA inclus). Pentru înscriere, te invităm să completezi formularul de mai jos.
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Îţi mulţumim!

Echipa Biz

Important!
Pentru a-ți asigura locul, înscrie-te până la data de 1 Iunie.
Numărul de locuri este limitat.
Completând acest formular sunteți de acord ca datele dumneavoastra să fie prelucrate și să intre în baza de date a Biz Agency

Cum plătești?

Plată online sau transfer bancar.

Pentru plata prin transfer bancar: După înscrierea în formularul aferent modalității de facturare dorit, veți fi contactat de un reprezentant Biz. Apoi, plata se efectuează prin transfer bancar/mandat poștal-plata în lei la cursul BNR din ziua respectivă în contul IBAN: RO61INGB0000999905972685, ING Bank-BD. DECEBAL, BIZ Agency SRL. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați departamentul de evenimente al Revistei Biz la numărul de telefon 0371.34.94.01 sau la lelia.petrescu@revistabiz.ro.

Regulamentul de desfășurare a evenimentelor Biz

Date companie

Date Persoana Fizica