fbpx
img1

Top Social Brands

5 Iunie 2018,
Mezanin @Palatul Universul, București

img2

Top Social Brands

5 Iunie 2018,
Mezanin @Palatul Universul, București

De ce să participi?

Vino să afli care sunt strategiile eficiente de promovare în reţelele sociale. Să dezbatem cele mai bune campanii din ultimul an şi să afli care sunt tedintele pentru 2017.

Audienţă

Evenimentul se adresează oamenilor de marketing şi comunicare din companii şi managerilor care doresc să fie la curent cu opinia consumatorilor, specialiştilor din agenţii sau a bloggerilor.

Speakeri

Cei mai influenţi oameni din online şi comunicare, social media manageri şi directori de marketing te aşteaptă să participi la o experienţă de învăţare completată cu sesiuni Q&A şi networking.

Top Social Brands

Campionii în social media sunt cei care integrează cele mai de impact strategii şi cele mai eficiente canale de comunicare ale momentului. Aflat la cea de-a noua ediţie, studiul Top Social Brands realizat de către Revista Biz prezintă brandurile cu prezenţa în social media, care în 2017, au avut cele mai bune campanii şi cel mai coerent mix de comunicare.

Top Social Brands 2018 este rezultatul unei analize complexe a activităţilor desfăşurate de brandurile active în social media din România, în intervalul

30 aprilie 2017 - 30 aprilie 2018.

METODOLOGIA

METODOLOGIA

Înscrierile în Top Social Brands au fost deschise timp de aproximativ două luni. Brandurile din clasamentul de anul trecut au fost incluse în mod automat în competiţia din 2016.

În analizarea brandurilor au fost luate în calcul toate tipurile de activităţi care pot fi desfăşurate pentru promovarea în social media: blog de companie / blog de brand, Campanii pe bloguri, Campanii cu videobloggeri, Pagină de Facebook / Campanii pe Facebook / Aplicaţii, Cont de Instagram, Cont de Twitter, Cont LinkedIn de companie, Proiecte speciale video, Site-uri de user-generated content, Cont Google+, Iniţiere sau susţinerea unor evenimente dedicate blogosferei sau mediilor sociale, Activităţi de customer care şi de recrutare prin intermediul social media, Acţiuni de endorsare a campaniilor din social media pe TV sau alte medii tradiţionale, Conturi pe alte reţele sociale - Snapchat, Tumblr, Periscope sau Flickr.

Pentru ca brandurile să între pe lista scurtă de analiză, ce a fost ulterior trimisă spre monitorizare către Zelist, votului unui grup de specialişti în online şi bloggeri, era necesar ca ele să fi desfăşurat în perioada analizată, în mod constant, cel puţin trei din activităţile de social media de mai sus.

Top Social Brands 2016 a rezultat în urma ponderării rezultatelor înregistrate de branduri după cum urmează: topul realizat de revista Biz – 40%; topul rezultat în urma voturilor exprimate de specialişti online şi bloggeri – 30%; topul menţiunilor pe ZeList – 30%.

Întregul clasament al celor 75 de branduri poate fi accest pe site-ul www.revistabiz.ro. Studiului poate fi citit integral şi în Revista Biz.

ORGANIZATOR

biz

CAFEA OFICIALA

Nespresso_MIC21

PARTENERI

Samsung_Logo_Wordmark_RGB
logo-coca-cola-romania
maresi siviero
Logo-Grenier-cr

CU SPRIJINUL

zelist-monitor-logo-front
gt
netopia
mediatrust
chilli.cdr
ad-production-grup

PARTENERI MEDIA

logo-cariere
logo-comunicate
logo-business24
logo-comunicate-afaceri
logo-hr
logo-iaa
pr-wave
logo-ziare
logo-iqads
logo-smark
1-asig-logo
4145288534388394027111
download-1
finzoom-logo
icf ro logo - Copy
logo
logo_mare_abc_human
logo editabil caleaeuropeana.ro_a
Logo-MSM-Ro-site1 (1)
Logo-PortalHR-jpg
logo-pwn
Progresiv-sigla-noua_site-Copy
Sigla-Albastru-LR-Transparent
RisCo-logoBusiness-Inteligence-01
Prezenta online sustinuta de
idoelogiq
© Copyright Revista Biz