fbpx
Tech

Trilulilu devine agregator social1 min

10/07/2013 < 1 min read

Trilulilu devine agregator social1 min

Reading Time: < 1 minut

Fondatorul site-ului romanesc Trilulilu.ro reinventeaza platforma online de divertisment, transformand site-ul intr-un integrator de continut din retelele sociale. Site-ul va fi lansat in prima faza in varianta Private Beta si isi propune sa filtreze continutul relevant postat de utilizatori in retelele sociale Facebook, Google+, TouTube, Instagram, Twitter si Zonga. Trilulilu va aduce intr-un feed unic de postari videoclipuri, fotografii si muzica din aceste retele sociale, prin conectarea tuturor conturilor sociale ale utilizatorilor la contul platformei romanesti.

Astfel, daca Trilulilu – lansat in 2007 – era considerat “YouTube-ul romanesc” in primii ani de existenta, la scurt timp de la lansarea YouTube.ro in Romania, platforma lui Biris isi schimba orientarea spre agregarea de continut de divertisment.

„Am inceput de mai bine de un an sa ne gandim la nivelul urmator pentru Trilulilu, intr-o lume care, de la lansarea noastra din 2007, a cunoscut o explozie de continut, platforme si dispozitive. Noul Trilulilu a fost redesenat pentru a-ti oferi intr-un singur loc tot continutul relevant, astfel ca nu vei mai pierde niciodata clipurile video, fotografiile sau melodiile de care esti mereu interesat”, a declarat Sergiu Biris, director general Trilulilu.

Noul site este disponibil utilizatorilor care solicita acces la noua platforma accesand www.noul.trilulilu.ro. In varianta Private Beta site-ul este optimizat doar pentru acces de pe PC, iar functiile site-ului sunt limitate, fiind disponibile numai conectarea cu retelele Facebook si Twitter sau postarea de clipuri de pe YouTube.

Potrivit fondatorului Sergiu Biris, noul Trilulilu va fi deschis publicului larg in toamna acestui an, iar echipa pregateste si versiunea internationala a produsului, ce ar putea fi lansata pana la sfarsitul lui 2013.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *