fbpx
Antreprenori

Vino la Social Media Summit Bucuresti!1 min

20/01/2015 < 1 min read

Vino la Social Media Summit Bucuresti!1 min

Reading Time: < 1 minut

Cel mai important eveniment despre social media iti ofera ocazia sa cunosti in offline oamenii care fac istorie in online. Vino pe 18 februarie la Hotel Howard Johnson, pentru a participa la a patra editie a Social Media Summit Bucuresti!

Puterea social media s-a manifestat din plin la ultimele alegeri prezidentiale, iar Vlad Ioan Tausance, care s-a ocupat de strategia online si de multe dintre elementele creative ale campaniei lui Klaus Iohannis, va vorbi la Social Media Summit Bucuresti despre experienta sa directa cu acest fenomen.

Editia din acest an vine cu noi studii in exclusivitate: Top bloggeri cu care lucreaza companiile, Top agentii care au lucrat cu bloggerii in 2014, Cele mai populare mesaje pe Facebook in 2014, Blogosfera din Romania in 2014.

Social media este amplificatorul interactiunii consumatorilor cu brandurile si mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand. Beata Wickbom, Senior Digital Strategist la Socialight, va discuta la Summit despre noile modalitati de a ajunge la noul consumator conectat.

Pe o piata ce numara peste 3 milioane de cititori de bloguri si 7,6 milioane utilizatori de Facebook in Romania, companiile vad tot mai clar alternativa la bugetele imense cheltuite pe campanii traditionale de advertising. La Social Media Summit Bucuresti, vom analiza companiile care au derulat in 2014 cele mai bune campanii online, vom identifica cele mai folosite tehnici si strategii de pe retelele sociale si vom lua pulsul blogosferei din Romania.

Sesiunea extraordinara sustinuta de Iulian Padurariu, Marks, propune o incursiune in culisele succeselor din social media din Romania si arata ce vor, de fapt, consumatorii de la braduri in era retelelor sociale.

Mai multe detalii despre programul evenimentului si modalitatile de inscriere gasesti aici.

4 Comments
  1. […] Biz organizeaza Social Media Summit Bucuresti 2015 pe 18 februarie la  Hotel Howard […]

  2. […] sau poate vrei să vezi ce e cu toată agitaţia din jurul social media, poate ne vedem la Summit. Nu de alta, dar am avut grijă să mă eliberez de alte obligaţii, aşa că sigur voi fi […]

  3. […] februarie 2015: Social Media Summit Bucuresti (Revista Biz) […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *