img1

4 Martie
Hotel Crowne Plaza
Bucuresti

img2

4 Martie
Hotel Crowne Plaza
Bucuresti

De ce sa participi?

Pentru ca schimbarea stilului de viata iti poate imbunatati considerabil performantele profesionale, cat si cele personale.

Pentru un restart fizic si mental, prin atingerea unui "work-life balance" perfect.

Audienta

Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor care isi doresc o schimbare, atat pentru ei, cat si pentru colegii de munca sau pentru companie. Auditoriul este format din persoane cu pozitii din top management, care vor sa aduca un plus echipelor pe care le coordoneaza.

Speakeri

Specialisti in nutritie, fitness si coaching, medici si manageri, antreprenori, cu viziune si strategii bine puse la punct, care au dat dovada de orientare catre evolutie. Profesionisti ce pot impartasi valoroasa lor experienta, dar si povestile personale care i-au condus catre schimbare.

Well-Being Conference

Cand presiunea de a lucra mai mult, mai repede si mai bine este prezenta in orice moment, cand nevoia de a face fata asaltului de informatii si transformari a ajuns fara precedent, Well-Being Conference  este locul de intalnire si inspiratie al profesionistilor care au inteles ca atingerea echilibrului intre viata profesionala si cea personala este mai mult decat un deziderat si a devenit un obiectiv in sine.

Well Being Conference  este un eveniment in care, alaturi de cei mai buni specialisti, se va discuta despre stil de viata sanatos, nutritie, life coaching, dezvoltare personala, echilibrul dintre timpul alocat profesiei si cel destinat vietii personale intr-o lume mereu in schimbare.

ORGANIZATOR

biz

PARTENERI

CU SPRIJINUL

despre spa mic
ad prod
update adv logo
gt

PARTENER TEHNIC

fives

PARTENERI MEDIA

LEARNING-LOGO
business24-logo
zelist
cariere
hr club
comunicate-afaceri
logo-nonguvernamental-png-cu-transparenta-copy
ziare
9 am
iqads-logo
smark-logo
pr wave
eJobs
comunicate
logo_startups
negcqnj4u41v
Manpres Logo1
Prezenta online sustinuta de
advanced-ideas
© Copyright Revista Biz