Echipa Biz

Marta Usurelu, Redactor-sef

Viziune, leadership si pasiune sunt doar cateva dintre calitatile care reprezinta cel mai bine puterea personalitatii “motorului” Biz, responsabila de formarea si dezvoltarea actualei echipe.

Contact:

Gabriel Barliga, Redactor-sef adjunct

Este pilonul editorial al revistei, pe umerii caruia pica tot greul, de la editarea textelor si eliberarea unui feedback lunar catre fiecare redactor in parte. Profesionalismul si pasiunea inca vie pentru jurnalism il fac un model profesional demn de urmat.

Contact:

Loredana Sandulescu, redactor marketing

Dragostea pentru jurnalism, pasiunea pentru marketing, experienta si creativitatea in abordarea subiectelor formeaza careul de asi al Loredanei.

Contact:

Ovidiu Neagoe

Ovidiu Neagoe, redactor management, goodlife

Are un condei deosebit, cu ajutorul caruia creioneaza cu pasiune articolele de lifestyle si cu minutiozitate si exactitate pe cele din domeniul managementului si resurselor umane.

Contact:

oana voinea

Oana Voinea, redactor finante, banci, companii

Cu o experienta de 13 ani in jurnalism, navigheaza prin apele tulburi ale finantelor cu aplombul unui capitan de cursa lunga.

Contact:

Liliana Bogdan

Liliana Bogdan, DTP

Profesionist desavarsit ajuns la rang de artist vizual, revolutioneaza cu fiecare click estetica si grafica revistei Biz. Programele grafice nu au secrete pentru art-director-ul Biz.

Ovidiu Vitan, redactor international si corectura

Ultimul bastion editorial si poate unul dintre cele mai importante. Ovidiu are grija ca textele scrise, editate si puse in pagina sa fie fara greseala.

Contact:

 Lelia Petrescu, Brand Manager

Cel mai tanar membru Biz scrie un capitol important in paginile eficientei si demonstreaza de fiecare data ca jongleaza cu aceeasi usurinta cu sarcini dificile, precum organizarea evenimentelor si documentarea pentru revista.

Giuseppina Burlui, Sales & Events Director

Cu o experienta de peste zece ani in domeniul vanzarilor si absolventa a cursurilor MBA de la CEU Business School, sales managerul Biz este unul dintre motivele supravietuirii si cresterii exponentiale a Biz.

Contact:

Valentin Mirea, fotograf

Nu exista sacrificii prea mari pentru arta. Acesta pare a fi motto-ul fotografului Biz, care pentru a fi sigur ca realizeaza cele mai reusite poze poate schimba complet decorul unui restaurant sau al unei ambasade la o sedinta foto.

Contact:

Dan Mitroi, productie

Meticulozitatea si experienta lui Dan in domeniul productiei isi spun cuvantul odata cu fiecare editie a revistei, lucru vizibil inca de pe coperta Biz.

Contact:

Cristian Manafu, colaborator permanent

Prima dragoste nu se uita niciodata. Proverb care se adevereste in cazul lui Cristi, fost redactor-sef la Biz, care nu a putut sta departe de proiectele revistei preferate si, desi conduce propriile afaceri, contribuie din plin la imbunatatirea varietatii articolelor si a layout-ului revistei.
www.manafu.ro

Contact: