Evenimente

Reading Time: 10 minute

Evenimente viitoare | Evenimente precedente


OCTOMBRIE

BIZ PR Conference

DATA: 14 octombrie, București

INFO: Kit-ul PR-ului modern, într-un eveniment de o zi care alinează toate aspectele acestui domeniu, de la instrumente utile de research, monitorizare, creare de content și digital storytelling la management de criză, web analytics pentru PR, în era web 2.0.

AUDIENȚĂ: Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare, PR, marketing, Public Affairs, vânzări atât din agenții cât și din companii.

LANSARE BOOKLET: Topul agențiilor de PR din România.
Anuarul este realizat în baza colectării și analizei indicatorilor care vizează măsurarea performanțelor de business ale agențiilor de PR și a imaginii pe care acestea o au în rândul companiilor care plătesc pentru servicii de consultanță în comunicare.

WEBSITE: https://bizprconference.ro/

ADN Antreprenor

DATA: 28 octombrie, București

INFO: Antreprenorii sunt cei care deschid mereu drumul în economie cu idei noi, pasiune pentru ceea ce fac și multă muncă. Sunt oamenii care creează și cresc companii, prin viziune, dinamism, dar și printr-o luptă continuă. Au business-ul în sânge, lucrează cu aceeași pasiune și hotărâre indiferent de condițiile economice. Au ADN de antreprenor. Vino să-i cunoști și să înveți de la ei ce înseamnă să faci business în 2021.

AUDIENȚĂ: Antreprenor ADN reunește antreprenori, consultanți și oameni de comunicare, oameni de afaceri cu mulți ani de experiență sau la început de drum, într-o discuție despre provocările și oportunitățile antreprenoriatului în România.

WEBSITE: https://adnantreprenor.ro/
NOIEMBRIE

Zilele Biz

DATA: 8-12 noiembrie, București

INFO: Zilele Biz este cel mai mare eveniment business-to-business din România. Eveniment de referință în mediul de afaceri românesc, Zilele Biz este un festival de business care, pe durata celor cinci zile de evenimente, are ca focus câte un domeniu de business:
Ziua 1 – Antreprenoriat
Ziua 2 – Inovație
Ziua 3 – Management
Ziua 4 – Media și Marketing
Ziua 5 – CSR

Reunim CEO, antreprenori, inventatori, consultanți și specialiști din marketing & publicitate, cei mai importanți lideri români și străini, profesioniștii care au impus ritmul și tendințele din mediul de business din România.

AUDIENȚĂ: Audiența evenimentului este specializată pe fiecare zi, reunind top și middle manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor, decision makeri și reprezentanți mass-media.


VKRS

DATA: 25 noiembrie, București

INFO: Video Killed the Radio Star (and many others). Într-o eră în care conținutul video este din ce în ce mai prezent și utilizat, VKRS este primul festival de video care își propune să arate cum te poate ajuta producția de video în caieră, personal branding și vânzări, folosind ultimele trenduri într-o manieră eficientă.
De la Stories la formate 360^, de la Live Streaming la experiențe VR, Videoul capătă astăzi statului de Zeu al Comunicării.

AUDIENȚĂ: Festivalul aduce împreună creatori, regizori, branduri, artiști, vloggeri, profesioniști și entuziaști deopotrivă, în cea mai mare sărbătoare a videoului.


DECEMBRIE

Social Media Snow Camp

DATA: 2-5 decembrie, Pârâul Rece

INFO: Prima tabără de social media și strategii online de marketing prin rețelele sociale, Social Media Camp este un eveniment de 3 zile organizat la munte. Integrarea participanților se face prin training-uri, workshop-uri/grupuri de lucru, activități indoor și outdoor.

AUDIENȚĂ: 50 de persoane
Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare, PR, marketing, vânzări, atât din agenții, cât și din companii, dar și bloggerilor pentru a beneficia de o experiență completă de integrare în comunitatea social media marketing.


Game of Brands

 

INFO: Game of Brands este un eveniment inovator, creat pentru o singură companie, care participă cu mai multe branduri (4 branduri pentru 4 echipe, cu 44 de participanți în total). Este o competiție interactivă, care se transformă într-o provocare pentru participanți.
Un gamification unic propus de BIZ: fiecare echipă este formată din 10 persoane, care vor încerca timp de 2 zile să rezolve challenge-ul pentru fiecare brand: rezolvarea brief-ului primit și realizarea unei activări out of the box pentru brandul alocat.
Extrem de utile pentru activări vor fi punctele pe care fiecare participant le acumulează pentru echipa sa. Echipa cu cea mai bună activare câștigă Game of Brands.

AUDIENȚĂ: 40 de persoane
Influenceri, bloggeri, vloggeri, directori de Marketing/Comunicare/PR, Brand Managers, etc.

IANUARIE

Content Creators Conference

Poți revedea înregistrarea conferinței aici: https://youtu.be/-T-H2BocbB0

Cum creezi conținut relevant pentru brand, care sunt tendințele în storytelling și unde găsești oamenii care să creeze content atractiv și eficient? Specialiști în marketing și unii dintre cei mai influenți oameni din online și comunicare, oameni din agenții și companii recunoscute vor lua parte la o experiență de învățare completă pentru a deveni super eroi creatori de povești.


FEBRUARIE

APPLY

www.ApplyConference.ro

DATA: 18 Februarie, București

Poți revedea înregistrarea conferinței aici: https://www.youtube.com/watch?v=_PpJVyD61B0&t=167s

INFO: Raise the leaders of future! APPLY este un eveniment interactiv, dedicat tuturor liderilor curajoși din domeniul resurselor umane, care vor să se detașeze de mediile de lucru tradiționale și să se adapteze la o viață mereu în mișcare.
Formatul fresh, conturat în jurul unor sesiuni ce alternează prezentările, dezbaterile și momentele de live Q&A, îi întâmpină pe participanți în căutarea perpetuă a acelui ”professional purpose” și oferă modalități prin care să creeze oportunități de învățare personalizate pentru fiecare angajat.

AUDIENȚĂ: Evenimentul este dedicat Directorilor de Resurse Umane, Recruitment Managers, Talent Acquisition Managers, Headhunters, CEOs, Antreprenorilor, Consultanților.

LANSARE BOOKLET: HR Performers

HR Performers centralizează profilurile a peste 150 dintre cei mai influenți profesioniști din domeniul resurselor umane din România.

MARTIE

Social Media Summit

www.SocialMediaSummitBucuresti.ro

DATA: 10 martie, București

INFO: Cei mai influenți oameni din online și comunicare vor lua parte la sesiuni de întrebări și răspunsuri și networking. Vom afla care sunt strategiile eficiente de promovare în rețelele sociale și vom dezbate cele mai bune campanii din ultimul an și tendințele pentru 2021

AUDIENȚĂ: Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare din companii și agenții de PR, oamenilor de marketing și vânzări, dar și bloggerilor

Vezi înregistrarea evenimentului, aici


Biz Innovation Forum

 

DATA: Ediția a 6-a, 31 martie, București

INFO: Vino și descoperă puterea inovației! Vei afla care este realitatea în domeniul în care lucrezi și cum poți identifica inovația potrivită companiei tale. Descoperă cum poți îmbunătăți performanțele propriului business!

AUDIENȚĂ: Evenimentul reunește profesioniști recunoscuți pentru spiritul inovator și manageri care doresc să aducă un plus companiei în care lucrează. Audiența este formată din persoane cu poziții de top management care vor să afle cum pot inova pe plan local și internațional.

Site: https://bizinnovationforum.ro/


APRILIE

Antreprenorii Viitorului

DATA: 8 aprilie, București

INFO: Antreprenoriatul poate fi cea mai frumoasă meserie din lume, dar și unul dintre cele mai dure joburi. Dacă te gândești să pui pe picioare o afacere, vino să afli de la cei care schimbă lumea cu ideile lor, cum să treci peste obstacole, cum găsești finanțare pentru dezvoltarea business-ului și cum dezvolți strategii de marketing eficiente.

AUDIENȚĂ: Evenimentul se adresează celor care doresc să facă pasul spre antreprenoriat, antreprenorilor la început de drum și tuturor celor cu experiență care vor să ia pulsul noului val din business-ul românesc.

WEBSITE: https://antreprenoriiviitorului.ro/


Extraordinary Women

DATA: 22 aprilie, București

INFO: Invităm pe scenă femei extraordinare, care ne vor împărtăși poveștile lor, pentru a inspira și alți lideri de sex feminin să exploreze, să îndrăznească și să își găsească direcția potrivită.
Conectăm femeile din România și le oferim cadrul perfect pentru empowerment through networking.

AUDIENȚĂ: Lideri, modele în business, inovatori, artiști, antreprenori, mame, activiști. Fac minuni în birou, acasă și în societate, sunt admirate și trebuie urmate.

WEBSITE: www.ExtraordinaryWomen.ro


Best Marketing

DATA: 28 aprilie, București

INFO: La Best Marketing vedem care este noua paradigmă la care profesioniștii în comunicare trebuie să se adapteze pentru a face față cerințelor care vin din partea consumatorilor hiper conectați. Best Marketing este evenimentul care pune în perspectivă tendințele și identifică problemele cu care se confruntă industria. A devenit o platformă de învățare și schimb de experiență pentru profesioniștii din industrie.

AUDIENȚĂ: Conferința reunește specialiști din marketing, publicitate și comunicare, top advertising spenders și manageri de top, într-o discuție despre provocările și oportunitățile actuale în marketing.

WEBSITE: www.BestMarketingConference.ro

MAI

Sustainability Excellence Awards

DATA: 19 Mai, București

INFO: În premieră, BIZ introduce o nouă Gală în calendarul de evenimente. Premiile pentru sustenabilitate îi vor onora pe cei care au făcut din acest concept o parte integrată a strategiei de business. Oferim un cadru de expunere liderilor, inițiativelor și organizațiilor care cred în importanța responsabilității sociale, economice și de mediu.
Vom premia excelența și angajamentul în gestionarea provocărilor cu succes, ținând cont de impactul în timp.

AUDIENȚĂ: CSR Managers, Sustainability Managers, PR Directors, Public Affairs Managers, Mass-Media, ONG-uri

WEBSITE: www.SustainabilityAwards.ro

IUNIE

Top Social Brands

DATA: Ediția a 12-a, 10 iunie, București

INFO: Conferința prezintă strategiile de social media ale marilor branduri din România. Evenimentul reunește o audiență formată din top influenceri, bloggeri, specialiști în comunicare, români și internaționali și lansează în premieră studiul Top Social Brands, clasamentul celor mai influenter branduri în social media.

AUDIENȚĂ: Agenții de digital, specialiști în social media, marketing și comunicare, angajați din companii care gestionează canalele de social media, influenceri, bloggeri, vloggeri, etc.

WEBSITE:www.TopSocialBrands.ro

The Power of 20

DATA: 23 Iunie, București

INFO: Evenimentul prezintă poveștile tinerilor de 20 de ani la The Power of 20. Vei asculta tineri care împărtășesc valorile pe care le apreciem cu toții, povești de viață ale liderilor tineri care sunt adevărate surse de inspirație.
Performanța lor ne arată ambiția și pasiunea lor fac posibilă realizarea oricărui obiectiv.
Află ce îi pasionează, cum reușesc să lupte pentru lucrurile în care cred și cum își imaginează România de mâine.

AUDIENȚĂ: 50 de persoane
Evenimentul se adresează liderilor, role models, CEO, inovatori, artiști, antreprenori, războinici, activiști.

WEBSITE: www.ThePowerof20.ro

IULIE

Retail Revolution

DATA: 7 Iulie, București

INFO: O pandemie globală a schimbat comportamentul consumatorilor, a închis temporar ușile magazinelor și a forțat retailerii să se adapteze la un „nou normal”.
Cum arată viitorul in retail? Vedem care vor fi oportunitățile de dezvoltare, cât și principalele provocări întâmpinate de jucătorii de profil.

AUDIENȚĂ: Directori Comerciali, Sales Manageri, Marketing Manageri, Product Manageri

IULIE


Apply – Employer Brandind Edition

DATA: 14 Iulie, București

INFO: Raise the leaders of future! APPLY este un eveniment interactiv, dedicat tuturor liderilor curajoși din domeniul resurselor umane, care vor să se detașeze de mediile de lucru tradiționale și să se adapteze la o viață mereu în mișcare. Formatul fresh, conturat în jurul unor sesiuni ce alternează prezentările, dezbaterile și momentele de live Q&A, îi întâmpină pe participanți în căutarea perpetuă a acelui ”professional purpose” și oferă modalități prin care să creeze oportunități de învățare personalizate pentru fiecare angajat.

AUDIENȚĂ: Evenimentul este dedicat Directorilor de Resurse Umane, Recruitment Managers, Talent Acquisition Managers, Headhunters, CEOs, Antreprenorilor, Consultanților.

WEBSITE: www.ApplyConference.ro


Social Media Camp – Summer Edition

DATA: 22-25 Iulie, Pârâul Rece

INFO: Prima tabără de social media și strategii online de marketing prin rețelele sociale, Social Media Camp este un eveniment de 3 zile organizat la munte. Integrarea participanților se face prin training-uri, workshop-uri/grupuri de lucru, activități indoor și outdoor.

AUDIENȚĂ: 50 de persoane
Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare, PR, marketing, vânzări, atât din agenții, cât și din companii, dar și bloggerilor pentru a beneficia de o experiență completă de integrare în comunitatea social media marketing.

WEBSITE: www.SMSummerCamp.ro

AUGUST


Social Media Seaside Camp

DATA: 25-27 august, Limanu

INFO: Prima tabără de visual marketing & storytelling! Participanții vor beneficia de cursuri și experiențe de învățare a tehnicilor de fotografiere și de filmare, dar și cum pot folosi Instagram și Youtube pentru brandul pe care îl reprezintă, ce fel de conținut trebuie folosit, ce fel de imagini și de filme trebuie să faci sau cum gândești calendarul editorial pentru compania și brandul tău.
Din program vor face parte: workshop-uri și grupuri de lucru pe apă și uscat, brief-uri indoor și outdoor, video & photo sessions on the boat.

AUDIENȚĂ: 50 de persoane
Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare, PR, marketing, vânzări atât din agenții cât și din companii.

SEPTEMBRIE

BrandRO

DATA: 1 septembrie, București

INFO: Eveniment dedicat brandurilor românești, în cadrul căruia se lansează rezultatele studiului celor mai puternice 150 de branduri românești și booklet-ul cu același nume, două proiecte originale prezentate și realizate de Revista Biz împreună cu Unlock Rsearch.

AUDIENȚĂ: Antreprenori, socialiști și agenții de branding, Marketing, Comunicare și PR

LANSARE BOOKLET: Cele mai puternice 100 de branduri românești
BrandRo măsoară ”puterea” mărcilor românești din perspectiva investiției de încredere și afectivitate care le este acordată de către consumatori, fără a lua în calcul indici financiari și comerciali.

WEBSITE: https://brandro.ro


Best Marketing

DATA: 8 septembrie, Cluj-Napoca

INFO: La Best Marketing descifrăm noua față a marketingului, vedem ce s-a schimbat și care este noua paradigmă la care profesioniștii în comunicare trebuie să se adapteze. Best Marketing este conferința unde se întâlnesc cei mai buni specialiști în marketing și comunicare, evenimentul care pune în perspectivă tendințele și identifică problemele cu care se confruntă industria.

AUDIENȚĂ: Conferința reunește specialiști de marketing, publicitate și comunicare, top advertising spenders și manageri de top, într-o discuție despre provocările și oportunitățile actuale în marketing.

WEBSITE: https://bestmarketingcluj.ro/


Extraordinary Women

DATA: 9 septembrie, Cluj-Napoca

INFO: Invităm pe scenă femei extraordinare, care ne vor împărtăși poveștile lor, pentru a inspira și alți lideri de sex feminin să exploreze, să îndrăznească și să își găsească direcția potrivită.
Conectăm femeile din România și le oferim cadrul perfect pentru empowerment through networking.

AUDIENȚĂ: Lideri, modele în business, inovatori, artiști, antreprenori, mame, activiști. Fac minuni în birou, acasă și în societate, sunt admirate și trebuie urmate.

WEBSITE: https://extraordinarywomen.ro/


Social Media Seaside Camp

DATA: 15-17 Septembrie, Eforie Nord

INFO: Prima tabără de visual marketing & storytelling! Participanții vor beneficia de cursuri și experiențe de învățare a tehnicilor de mindfulness, dar și cum își pot antrena gândirea critică. Vor folosi Instagram și Youtube pentru brandul pe care îl reprezintă, ce fel de conținut trebuie folosit, ce fel de imagini și de filme trebuie să faci sau cum gândești calendarul editorial pentru compania și brandul tău.
Din program vor face parte: workshop-uri și grupuri de lucru, brief-uri indoor și outdoor, video & photo sessions on the spot.

AUDIENȚĂ: 50 de persoane
Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare, PR, marketing, vânzări atât din agenții cât și din companii.

WEBSITE: https://seasidecamp.ro/