Evenimente

Reading Time: 16 minute

Evenimente viitoare | Evenimente precedente

sustainability excelence awards

WEBSITE: www.sustainabilityawards.ro

INFO: Sustainability Excellence Awards. În premieră, BIZ introduce o nouă Gală în calendarul de evenimente. Premiile pentru sustenabilitate îi vor onora pe cei care au făcut din acest concept o parte integrată a strategiei de business. Oferim un cadru de expunere liderilor, inițiativelor și organizațiilor care cred în importanța responsabilității sociale, economice și de mediu.
Vom premia excelența și angajamentul în gestionarea provocărilor cu succes, ținând cont de impactul în timp.

AUDIENȚĂ: CSR Managers, Sustainabil

Logo BF Black

Complex Măgura, Buzău

INFO: Brand Fluence. Te intrebi care sunt cele mai potrivite strategii de marketing pentru brandul tau?
Vino sa descoperi alaturi de specialistii in marketing si comunicare cum se construiesc campanile de succes si cum poti sa masori corect rezultatele! Doua institutii bancare, doua mari companii de FMCG si zeci de companii si-au schimbat modul in care comunica si gandesc staregiile de marketing in urma celor 24 editii ale Social Media Camp de la Paraul Rece!

Participa la BRANDfluence Camp!

AUDIENȚĂ: 100 de persoane
Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare, PR, marketing, vânzări, atât din agenții, cât și din companii, dar și bloggerilor pentru a beneficia de o experiență completă de integrare în comunitatea social media marketing.

brandfluence.ro


bizness league

INFO: Bizness League va urca pe scena modele de leadership din sport si top management pentru a evidentia Simbioza Performanței.

Evenimentul aduce în prim-plan lecții de leadership, determinare și strategie. Acest eveniment inovator aduce împreună sportivi de top și manageri de succes din lumea afacerilor pentru a explora conexiunile dintre sport și management și pentru a dezvălui modul în care principiile sportive pot fi aplicate cu succes în lumea corporativă.

AUDIENȚĂ: Vom reuni manageri de nivel înalt și executivi din companii mari și mici, sportivi profesioniști și foști sportivi cu experiență, profesioniști în dezvoltare organizațională, dar și persoane interesate de dezvoltarea personală și profesională.

WEBSITE: www.BiznessLeague.ro


brandro

INFO: BrandRO. Eveniment dedicat brandurilor românești, în cadrul căruia se lansează rezultatele studiului celor mai puternice 150 de branduri românești și booklet-ul cu același nume, două proiecte originale prezentate și realizate de Revista Biz împreună cu Unlock Rsearch.

AUDIENȚĂ: Antreprenori, socialiști și agenții de branding, Marketing, Comunicare și PR

LANSARE BOOKLET: Cele mai puternice 100 de branduri românești
BrandRo măsoară ”puterea” mărcilor românești din perspectiva investiției de încredere și afectivitate care le este acordată de către consumatori, fără a lua în calcul indici financiari și comerciali.

WEBSITE: https://brandro.ro

image 4

WEBSITE: www.NewAgro.ro

INFO: New Agro. Inovația este mai importantă decât oricând în agricultura modernă. Industria în ansamblu se confruntă cu provocări uriașe, de la creșterea costurilor cu aprovizionarea, lipsa forței de muncă și schimbarea preferințelor consumatorilor pentru transparență și durabilitate.

New Agro înseamnă automatizare și practici moderne, inclusiv actualizări privind politica agricolă. Evenimentul va reuni antreprenori și experți în agricultură cu scopul de a împărtăși și globaliza cunoștințele despre tendințele și evoluțiile recente și tehnicile inovatoare pe diverse teme precum Biotehnologia Agricolă, Agricultura Organică, Inginerie Agricolă și Inovații, Agronomie și Științe ale Culturilor, Agricultură și Securitate Alimentară, Agricultură Climatică Inteligentă, Agricultură Digitală,  Agricultură durabilă.

AUDIENȚĂ: Evenimentul se adresează consultanților și specialiștilor în agrobusiness, antreprenorilor, fermierilor și inovatorilor. Prin această conferință, oamenii își pot împărtăși opiniile și ideile și își pot îmbunătăți cunoștințele despre tehnicile avansate pentru a crește productivitatea in diverse ramuri Agricole.


extraordinary women

INFO: Extraordinary Women Gala. Invităm pe scenă femei extraordinare, care ne vor împărtăși poveștile lor, pentru a inspira și alți lideri de sex feminin să exploreze, să îndrăznească și să își găsească direcția potrivită.
Conectăm femeile din România și le oferim cadrul perfect pentru empowerment through networking.

AUDIENȚĂ: Lideri, modele în business, inovatori, artiști, antreprenori, mame, activiști. Fac minuni în birou, acasă și în societate, sunt admirate și trebuie urmate.

WEBSITE: https://extraordinarywomen.ro/

adn antreprenor logo2

INFO: ADN Antreprenor. Antreprenorii sunt cei care deschid mereu drumul în economie cu idei noi, pasiune pentru ceea ce fac și multă muncă. Sunt oamenii care creează și cresc companii, prin viziune, dinamism, dar și printr-o luptă continuă. Au business-ul în sânge, lucrează cu aceeași pasiune și hotărâre indiferent de condițiile economice. Au ADN de antreprenor. Vino să-i cunoști și să înveți de la ei ce înseamnă să faci business în 2021.

AUDIENȚĂ: Antreprenor ADN reunește antreprenori, consultanți și oameni de comunicare, oameni de afaceri cu mulți ani de experiență sau la început de drum, într-o discuție despre provocările și oportunitățile antreprenoriatului în România.

WEBSITE: https://adnantreprenor.ro/

biz pr conference

INFO: BIZ PR Conference. Kit-ul PR-ului modern, într-un eveniment de o zi care alinează toate aspectele acestui domeniu, de la instrumente utile de research, monitorizare, creare de content și digital storytelling la management de criză, web analytics pentru PR, în era web 2.0.

AUDIENȚĂ: Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare, PR, marketing, Public Affairs, vânzări atât din agenții cât și din companii.

LANSARE TOP: Topul agențiilor de PR din România.
Topul este realizat în baza colectării și analizei indicatorilor care vizează măsurarea performanțelor de business ale agențiilor de PR și a imaginii pe care acestea o au în rândul companiilor care plătesc pentru servicii de consultanță în comunicare.

WEBSITE: https://bizprconference.ro/


zilele biz

INFO:Zilele Biz este cel mai mare eveniment business-to-business din România. Eveniment de referință în mediul de afaceri românesc, Zilele Biz este un festival de business care, pe durata celor cinci zile de evenimente, are ca focus câte un domeniu de business:
Ziua 1 – Leadership: Antreprenoriat & Management
Ziua 2 – Inovație în Tech & Media și Marketing
Ziua 3 – Sustenabilitate & CSR

Reunim CEO, antreprenori, inventatori, consultanți și specialiști din marketing & publicitate, cei mai importanți lideri români și străini, profesioniștii care au impus ritmul și tendințele din mediul de business din România.

AUDIENȚĂ: Audiența evenimentului este specializată pe fiecare zi, reunind top și middle manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor, decision makeri și reprezentanți mass-media.

Logo BF Black

INFO: Brand Fluence – a Biz Camp Experience. Te intrebi care sunt cele mai potrivite strategii de marketing pentru brandul tau?
Vino sa descoperi alaturi de specialistii in marketing si comunicare cum se construiesc campanile de succes si cum poti sa masori corect rezultatele! Doua institutii bancare, doua mari companii de FMCG si zeci de companii si-au schimbat modul in care comunica si gandesc staregiile de marketing in urma celor 24 editii ale Social Media Camp de la Paraul Rece!

Participa la BRANDfluence Camp!

AUDIENȚĂ: 100 de persoane
Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare, PR, marketing, vânzări, atât din agenții, cât și din companii, dar și bloggerilor pentru a beneficia de o experiență completă de integrare în comunitatea social media marketing.

brandfluence.ro


DECEMBRIE

PEOPLE OF HC 01 01 01

PEOPLE OF HAUTE CULTURE

INFO:

AUDIENȚĂ:


Biz Timisoara powered by Vodafone


game of brands

Game of Brands

 

INFO: Game of Brands este un eveniment inovator, creat pentru o singură companie, care participă cu mai multe branduri (4 branduri pentru 4 echipe, cu 44 de participanți în total). Este o competiție interactivă, care se transformă într-o provocare pentru participanți.
Un gamification unic propus de BIZ: fiecare echipă este formată din 10 persoane, care vor încerca timp de 2 zile să rezolve challenge-ul pentru fiecare brand: rezolvarea brief-ului primit și realizarea unei activări out of the box pentru brandul alocat.
Extrem de utile pentru activări vor fi punctele pe care fiecare participant le acumulează pentru echipa sa. Echipa cu cea mai bună activare câștigă Game of Brands.

AUDIENȚĂ: 40 de persoane
Influenceri, bloggeri, vloggeri, directori de Marketing/Comunicare/PR, Brand Managers, etc.

IANUARIE

content creators conference 3

Content Creators Conference

DATA: 16 Februarie, București

WEBSITE: https://contentcreators.ro/

INFO: Am devenit cu toții creatori de conținut, însă nu tot conținutul este valoros. Iar pentru branduri, problema conținutului de calitate este mai actuală decât oricând.

Cum creezi conținut relevant de brand, care sunt tendințele în storytelling și unde găsești oamenii care să creeze content atractiv și eficient? Specialiști în marketing și unii dintre cei mai influenți oameni din online și comunicare, oameni din agenții și companii recunoscute vor lua parte la o experiență de învățare completă pentru a deveni supereroi creatori de povești.

AUDIENȚĂ: Evenimentul se adresează specialiștilor din marketing și comunicare din companii și din agențiile de comunicare, dar și bloggerilor.


F

Biz Strategic 2

Biz Strategic

DATA: 16 martie 2022, București

Management eficient în perioade de criză

Într-o perioadă în care incertitudinea este la ordinea zilei, vorbim cu profesioniștii care elaborează și pun în aplicare planuri și strategii de criză pentru business și voluntariat. Vă oferim un ghid strategic pentru traversarea apelor tulburi din lumea actuală, bazat pe insight-uri legate de luarea deciziilor, de conturarea strategiilor de business, de modalități creative de a vedea incertitudinea drept oportunitate.

social media summit

Social Media Summit

DATA: 22 martie, București

WEBSITE: www.SocialMediaSummitBucuresti.ro

INFO: Cei mai influenți oameni din online și comunicare vor lua parte la sesiuni de întrebări și răspunsuri și networking. Vom afla care sunt strategiile eficiente de promovare în rețelele sociale și vom dezbate cele mai bune campanii din ultimul an și tendințele pentru 2022

AUDIENȚĂ: Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare din companii și agenții de PR, oamenilor de marketing și vânzări, dar și bloggerilor

LANSARE BOOKLET: Digital Report

Digital Report reunește informații despre cele mai importante agenții de digital din România, tendințe și evoluții ale pieței de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, clasificate în funcție de domeniile pe care le acoperă, cei mai urmăriți vloggeri, conturi de Instagram, precum și bloggeri cu care au colaborat agențiile.


MARTIE

logo apply gold

WEBSITE: www.ApplyConference.ro

INFO: APPLY. Raise the leaders of the future! APPLY este un eveniment interactiv, dedicat tuturor liderilor curajoși din domeniul resurselor umane, care vor să se detașeze de mediile de lucru tradiționale și să se adapteze la o viață mereu în mișcare.

Formatul fresh, conturat în jurul unor sesiuni ce alternează prezentările, dezbaterile și momentele de live Q&A, îi întâmpină pe participanți în căutarea perpetuă a acelui „professional purpose” și oferă modalități prin care să creeze oportunități de învățare personalizate pentru fiecare angajat.

AUDIENȚĂ: Evenimentul este dedicat Directorilor de Resurse Umane, Recruitment Managers, Talent Acquisition Managers, Headhunters, CEOs, Antreprenorilor, Consultanților

APRILIE

LOGO RETAIL REVOLUTION ok gri

WEBSITE: www.RetailRevolution.ro

INFO: RETAIL REVOLUTION. New rules, new retail! Noul normal înseamnă pentru retail adoptarea rapidă a tehnologiilor viitorului și flexibilitate sporită pentru a oferi noului consumator opțiunile pe care acesta și le dorește. Online-ul a devenit obligatoriu, offline-ul se schimbă radical și toți jucătorii migrează către o strategie omnichannel. Suntem în plină revoluție a retailului!

Evenimentul aduce în prim-plan strategiile prin care retailerii caută să-și fidelizeze clienții și să atragă noi categorii de public, pentru a le oferi o nouă experiență de shopping, dar și tehnologiile care schimbă fața retailului.

AUDIENȚĂ: Evenimentul reunește profesioniști și specialiști din zona de retail, marketing și digital.


MAI

antreprenorii viitorului

WEBSITE: www.AntreprenoriiViitorului.ro

INFO: Antreprenorii Viitorului. Antreprenoriatul poate fi cea mai frumoasă meserie din lume, dar și unul dintre cele mai dure joburi. Dacă te gândești să pui pe picioare o afacere, vino să afli de la cei care schimbă lumea cu ideile lor, cum să treci peste obstacole, cum găsești finanțare pentru dezvoltarea business-ului și cum dezvolți strategii de marketing eficiente.

AUDIENȚĂ: Evenimentul se adresează celor care doresc să facă pasul spre antreprenoriat, antreprenorilor la început de drum și tuturor celor cu experiență care vor să ia pulsul noului val din business-ul românesc.

biz sustainability summit

WEBSITE: www.bizsustainabilitysummit.ro

INFO: BIZ Sustainability Summit. În premieră, BIZ introduce un summit în calendarul de evenimente. Programul îi va celebra pe cei care au făcut din acest concept o parte integrată a strategiei de business. Oferim un cadru de expunere liderilor, inițiativelor și organizațiilor care cred în importanța responsabilității sociale, economice și de mediu.

AUDIENȚĂ: CSR Managers, Sustainability Managers, PR Directors, Public Affairs Managers, Mass-Media, ONG-uri


image 8

Brave Marketing

DATA: 27 mai

INFO: Biz invites influencers and marketing leaders to an event that will challenge the way they think, live and work:  the first ever event to be held in an airplane.

WHY? 2020 has challenged all Communication & Marketing professionals to be their bravest selves. They had to adapt, survive and let their ideas fly, at the same time. But how can you see the situation clearly if you’re not looking at the problem from high above?

AUDIENȚĂ: Biz team will choose some of the bravest MarComm professionals: a myriad of inspirational speakers whose stories of resilience will empower you to embrace reinvention and to be brave enough to overcome any challenge. Leading marketers who will discuss openly the journey they have been on this year.

100048081 10157583646350863 7709947474391072768 o 2

Extraordinary Women

DATA: 8 Martie, București

WEBSITE: www.ExtraordinaryWomen.ro

INFO: Invităm pe scenă femei extraordinare, care ne vor împărtăși poveștile lor, pentru a inspira și alți lideri de sex feminin să exploreze, să îndrăznească și să își găsească direcția potrivită.
Conectăm femeile din România și le oferim cadrul perfect pentru empowerment through networking.

AUDIENȚĂ: Lideri, modele în business, inovatori, artiști, antreprenori, mame, activiști. Fac minuni în birou, acasă și în societate, sunt admirate și trebuie urmate.

biz innovation forum

Biz Innovation Forum

 

DATA: 15 Martie, București –

WEBSITE: www.BizInnovationForum.ro

INFO: Vino și descoperă puterea inovației! Vei afla care este realitatea în domeniul în care lucrezi și cum poți identifica inovația potrivită companiei tale. Descoperă cum poți îmbunătăți performanțele propriului business!

AUDIENȚĂ: Evenimentul reunește profesioniști recunoscuți pentru spiritul inovator și manageri care doresc să aducă un plus companiei în care lucrează. Audiența este formată din persoane cu poziții de top management care vor să afle cum pot inova pe plan local și internațional.

image 7

Biz Digital Convention

DATA: 11 mai, București

INFO: Digitalizarea proceselor și fluxurilor economice a devenit o realitate pe care nimeni nu o mai poate ignora: începând cu Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a cărei axă principală este, până la fiecare domeniu al economiei, de stat și privat în egală măsură, totul cuprinde invariabil această referință. Pentru că totul devine digital, pentru rapiditate, confort și siguranță.

AUDIENȚĂ: La BIZ Digital Convention vom reuni, spre a dezbate stadiul digitalizării diferitelor segmente economice și sociale ale României anului 2022, experți, analiști și contributori la dezvoltarea unui mediu digital care să țină pasul cu cele main noi tendințe la nivel mondial în domeniu.

AUGUST

social media seaside camp

Social Media Seaside Camp

DATA: 24-26 august, Năvodari

INFO: Prima tabără de visual marketing & storytelling! Participanții vor beneficia de cursuri și experiențe de învățare a tehnicilor de fotografiere și de filmare, dar și cum pot folosi Instagram și Youtube pentru brandul pe care îl reprezintă, ce fel de conținut trebuie folosit, ce fel de imagini și de filme trebuie să faci sau cum gândești calendarul editorial pentru compania și brandul tău.
Din program vor face parte: workshop-uri și grupuri de lucru pe apă și uscat, brief-uri indoor și outdoor, video & photo sessions on the boat.

AUDIENȚĂ: 50 de persoane
Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare, PR, marketing, vânzări atât din agenții cât și din companii.

vkrs vkrs

VKRS

DATA: 27 octombrie, București

INFO: Video Killed the Radio Star (and many others). Într-o eră în care conținutul video este din ce în ce mai prezent și utilizat, VKRS este primul festival de video care își propune să arate cum te poate ajuta producția de video în caieră, personal branding și vânzări, folosind ultimele trenduri într-o manieră eficientă.
De la Stories la formate 360^, de la Live Streaming la experiențe VR, Videoul capătă astăzi statului de Zeu al Comunicării.

AUDIENȚĂ: Festivalul aduce împreună creatori, regizori, branduri, artiști, vloggeri, profesioniști și entuziaști deopotrivă, în cea mai mare sărbătoare a videoului.

Site: https://vkrs.ro/

reshape

Reshape. The Green & Tech Real Estate Conference

Data: 15 noiembrie, București

WEBSITE: În lucru

INFO: Vă invităm să explorați un nou stil de viață, remodelat de oportunitățile create de tehnologia ecologică, descentralizarea imobilelor și a forței de muncă, modul în care companiile utilizează tehnologia pentru a ajunge la consumatori într-un mod direct. De dragul bunastarii viitorului nostru Reshape. The Green&Tech Real Estate Conference reuneste lideri de top, investitori și precum si finantatori pentru un schimb de opinii și idei pe marginea beneficiilor proprietății imobiliare ecologice.

Creșterea durabilității imobiliare ar trebui să devină o prioritate în consolidarea și îmbunătățirea dezvoltării, strategiilor și inițiativelor viitoare.

Reshape. The Green&Tech Real Estate Conference va tine la curent cu noutățile de ultimă oră într-o industrie care se schimbă rapid. NEW lineup of incredible speakers.

AUDIENȚĂ: Evenimentul reunește arhitecți, consultanți, manageri de sustenabilitate, designeri, ingineri, agenți imobiliari și constructori din industria clădirilor verzi.

smart invest

Smart Invest 2022

DATA: 22 noiembrie 2022, București

WEBSITE: În lucru

INFO: Indiferent de mersul economiei mondiale, pe timpuri de creștere ori în criză, principala preocupare a marilor și a micilor investitori deopotrivă rămâne identificarea celor mai potrivite variante de plasament a resurselor financiare. A devenit piața de capital din România, la peste 25 de ani de la înființare, o alternativă viabilă pentru investiții? Care sunt vechile și noile opțiuni de plasament pe care le oferă economia românească investitorilor particulari și corporate?

Despre toate acestea, dar și despre noua lume a platformelor de tranzacționare, instrumente și servicii de plasament financiar,  vorbim la BIZ Smart Invest 2022, cu cele mai importante și pertinente voci din sistemul financiar românesc și regional.

AUDIENȚĂ: Evenimentul se adresează investitorilor privați și organizaționali, interesați de creșterea randamentelor și oportunitățile de investiții deschise de generalizarea digitalizării și de accesul online la noi instrumente și platforme de investiții. Analiștilor din sistemul bancar, experților în asset management, ai fondurilor de investiții, bancherilor și experților în administrarea activelor financiare, top & middle managerilor, specialiștilor în domeniul financiar din companii și agenții de consultanță.

APRILIE

best marketing

Best Marketing

DATA: 24 aprilie, București

WEBSITE: www.BestMarketingConference.ro

INFO: La Best Marketing vedem care este noua paradigmă la care profesioniștii în comunicare trebuie să se adapteze pentru a face față cerințelor care vin din partea consumatorilor hiper conectați. Best Marketing este evenimentul care pune în perspectivă tendințele și identifică problemele cu care se confruntă industria. A devenit o platformă de învățare și schimb de experiență pentru profesioniștii din industrie.

AUDIENȚĂ: Conferința reunește specialiști din marketing, publicitate și comunicare, top advertising spenders și manageri de top, într-o discuție despre provocările și oportunitățile actuale în marketing.


future trends

WEBSITE: www.futuretrends.ro

INFO: Future Trends Festival este primul festival care ia pulsul tendințelor și aduce în prim plan tot ceea ce este nou, inovator și cu impact în viitor. Festivalul va identifica și dezbate fiecare tendință care va capta atenția consumatorilor, a întreprinderilor, a lumii sociale, politice și culturale.

Reunim cei mai buni futuriști și cei mai respectați profesioniști pentru a discuta despre cum se schimbă digitalul, despre noutățile din domeniul video și despre domeniile fierbinți din social media.

AUDIENȚĂ: Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare din companii și agenții de PR, oamenilor de marketing și vânzări, dar și bloggerilor.


image 6

Gala Valori de România

DATA: București

INFO: Încă de la prima ediție în anul 2000, Biz și-a propus să schimbe percepția românilor asupra valorilor și a felului de a prezenta poveștile principalilor actori din economia autohtonă. La Gala „Valori de România”, BIZ va premia oameni, companii, branduri și idei care au făcut, și continuă să facă o diferență în mediul de afaceri românesc, cultură, sport, media sau lifestyle.

Evenimentul dedicat validării performanței promovează valorile românești și aduce recunoaștere celor care au demonstrat reușite excepționale.

AUDIENȚĂ: Management, VIP, celebrități, oameni cu impact în societatea civilă, oameni și branduri, care au reușit să se impună la nivel internațional.

the power of twenty logo 1

The Power of 20

DATA: București

INFO: Evenimentul prezintă poveștile tinerilor de 20 de ani la The Power of 20. Vei asculta tineri care împărtășesc valorile pe care le apreciem cu toții, povești de viață ale liderilor tineri care sunt adevărate surse de inspirație.
Performanța lor ne arată ambiția și pasiunea lor fac posibilă realizarea oricărui obiectiv.
Află ce îi pasionează, cum reușesc să lupte pentru lucrurile în care cred și cum își imaginează România de mâine.

AUDIENȚĂ: 50 de persoane
Evenimentul se adresează liderilor, role models, CEO, inovatori, artiști, antreprenori, războinici, activiști.

WEBSITE: www.ThePowerof20.roIULIE

social media camp logo

Social Media Camp – Summer Edition

DATA: 15 iunie – 18 iunie, Pârâul Rece

INFO: Prima tabără de social media și strategii online de marketing prin rețelele sociale, Social Media Camp este un eveniment de 3 zile organizat la munte. Integrarea participanților se face prin training-uri, workshop-uri/grupuri de lucru, activități indoor și outdoor.

AUDIENȚĂ: 50 de persoane
Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare, PR, marketing, vânzări, atât din agenții, cât și din companii, dar și bloggerilor pentru a beneficia de o experiență completă de integrare în comunitatea social media marketing.

WEBSITE: www.SMSummerCamp.ro

top social brands

Top Social Brands

DATA: 29 iunie, București

INFO: Conferința prezintă strategiile de social media ale marilor branduri din România. Evenimentul reunește o audiență formată din top influenceri, bloggeri, specialiști în comunicare, români și internaționali și lansează în premieră studiul Top Social Brands, clasamentul celor mai influenter branduri în social media.

AUDIENȚĂ: Agenții de digital, specialiști în social media, marketing și comunicare, angajați din companii care gestionează canalele de social media, influenceri, bloggeri, vloggeri, etc.

WEBSITE: www.TopSocialBrands.ro

best marketing

Best Marketing

DATA: 14 septembrie, București

INFO: La Best Marketing descifrăm noua față a marketingului, vedem ce s-a schimbat și care este noua paradigmă la care profesioniștii în comunicare trebuie să se adapteze. Best Marketing este conferința unde se întâlnesc cei mai buni specialiști în marketing și comunicare, evenimentul care pune în perspectivă tendințele și identifică problemele cu care se confruntă industria.

AUDIENȚĂ: Conferința reunește specialiști de marketing, publicitate și comunicare, top advertising spenders și manageri de top, într-o discuție despre provocările și oportunitățile actuale în marketing.

WEBSITE: https://bestmarketingconference.ro/

SEPTEMBRIE

apply conference

APPLY EMPLOYER BRANDING

DATA: Septembrie, Hilton Garden Inn, București

WEBSITE: www.ApplyConference.ro

INFO: Raise the leaders of the future! APPLY este un eveniment interactiv, dedicat tuturor liderilor curajoși din domeniul resurselor umane, care vor să se detașeze de mediile de lucru tradiționale și să se adapteze la o viață mereu în mișcare.

Formatul fresh, conturat în jurul unor sesiuni ce alternează prezentările, dezbaterile și momentele de live Q&A, îi întâmpină pe participanți în căutarea perpetuă a acelui „professional purpose” și oferă modalități prin care să creeze oportunități de învățare personalizate pentru fiecare angajat.

AUDIENȚĂ: Evenimentul este dedicat Directorilor de Resurse Umane, Recruitment Managers, Talent Acquisition Managers, Headhunters, CEOs, Antreprenorilor, Consultanților

image 4

New Agro

DATA: martie, București

WEBSITE: www.NewAgro.ro

INFO: Inovația este mai importantă decât oricând în agricultura modernă. Industria în ansamblu se confruntă cu provocări uriașe, de la creșterea costurilor cu aprovizionarea, lipsa forței de muncă și schimbarea preferințelor consumatorilor pentru transparență și durabilitate.

New Agro înseamnă automatizare și practici moderne, inclusiv actualizări privind politica agricolă. Evenimentul va reuni antreprenori și experți în agricultură cu scopul de a împărtăși și globaliza cunoștințele despre tendințele și evoluțiile recente și tehnicile inovatoare pe diverse teme precum Biotehnologia Agricolă, Agricultura Organică, Inginerie Agricolă și Inovații, Agronomie și Științe ale Culturilor, Agricultură și Securitate Alimentară, Agricultură Climatică Inteligentă, Agricultură Digitală,  Agricultură durabilă.

AUDIENȚĂ: Evenimentul se adresează consultanților și specialiștilor în agrobusiness, antreprenorilor, fermierilor și inovatorilor. Prin această conferință, oamenii își pot împărtăși opiniile și ideile și își pot îmbunătăți cunoștințele despre tehnicile avansate pentru a crește productivitatea in diverse ramuri Agricole.

OCTOMBRIE


NOIEMBRIE

257802538 10158797334805863 5098817387759637302 n 1

Top Performers Gala

DATA: 15 noiembrie, București

INFO: BIZ te invită să participi LIVE la prima ediție a evenimentului TOP Performers Awards, în cadrul caruia se lansează studiul Coface al celor mai performante companii din România.
Biz premiază campionii economiei românești, companiile care au evoluții pozitive nu doar la capitolul cifră de afaceri, ci și în ceea ce privește eficiența, disciplina financiară și profitabilitatea.

Site: https://www.performersawards.ro