fbpx

Echipa Biz

Reading Time: 4 minute

Marta Usurelu, Redactor-sef

Marta Ușurelu, Owner Biz

Viziune, leadership si pasiune sunt doar câteva dintre calitatile care reprezintă cel mai bine puterea personalității “motorului” Biz, responsabilă de formarea și dezvoltarea actualei echipe.

Contact:
Email: marta@revistabiz.ro

 

Dragoș Bălan, Associate Partner, Biz

Dragoș Bălan, Associate Partner, Biz

Antreprenor de peste 15 ani, Dragoș își folosește experiența de business pentru a aduce idei și concepte inovatoare la Biz, care împletesc printul cu digitalul, dând viață paginilor revistei.

Contact:
Email: dragos.balan@revistabiz.ro

 
 

Gabriel Bârligă

Gabriel Bârligă, Redactor-șef

Este pilonul editorial al revistei, pe umerii căruia pică tot greul, de la editarea textelor și eliberarea unui feedback lunar către fiecare redactor în parte. Profesionalismul și pasiunea încă vie pentru jurnalism îl fac un model profesional demn de urmat.

Contact:
Email: gabriel.barliga@revistabiz.ro

 
 

Alex Ardelean

Alexandru Ardelean, Senior Editor

După ce a petrecut o perioadă în industria de PR, Alex a revenit la prima dragoste, jurnalismul. Scrie cu pasiune despre responsabilitatea socială și antreprenoriat și transformă cifrele reci și seci în articole apreciate de profesioniști din domeniul financiar-bancar.

Contact:
Email: alexandru.ardelean@revistabiz.ro

 
 

Ovidiu Neagoe

Ovidiu Neagoe, Senior Editor 

Are un condei deosebit, cu ajutorul căruia creionează cu pasiune articolele de lifestyle și cu minuțiozitate și exactitate pe cele din domeniul managementului și resurselor umane.

Contact:
Email: ovidiu.neagoe@revistabiz.ro

 

Alexandru Rădescu

Alexandru Rădescu, Senior Editor

Este primul care află cele mai noi tendințe din tehnologie, de cele mai tari gadgeturi și telefoane, iar atunci când nu scrie în Biz, lucrează la o nouă carte – a publicat deja două volume de poezie și două jurnale de călătorie.

Contact:
Email: alex.radescu@revistabiz.ro

 

oana voinea

Oana Voinea,  Senior Editor 

Cu o experiență de 15 ani in jurnalism, navighează prin apele tulburi ale finanțelor cu aplombul unui căpitan de cursă lungă.

Contact:
Email: oana.voinea@revistabiz.ro

 
 

 

Ovidiu Vitan, redactor internațional și corectură

Ultimul bastion editorial și poate unul dintre cele mai importante. Ovidiu are grijă ca textele scrise, editate și puse în pagină să fie fără greșeală.

Contact:
Email: ovidiu.vitan@revistabiz.ro

 
 

 Lelia Petrescu, Brand Manager

Are grijă ca brandul Biz să fie mereu în atenţia pieţei şi caută parteneriatele potrivite pentru revista, site sau evenimente. Contribuie la derularea ireproşabilă a evenimentelor Biz.

 
 
 

Mădălina Postelnicu

Mădălina Postelnicu, Advertising & Events Manager

Cea mai tânără membră a echipei Biz, are deja experiență profesională bogată, atât în voluntariat și internship în publicitate, cât și în organizarea de evenimente.

Contact:
Email: madalina.postelnicu@revistabiz.ro

 
 

 

Andreea Rubleanii, Advertising & Events Manager

Recent intrată în echipa Biz, Andreea este mereu în căutare de parteneri noi, cât mai potriviți evenimentelor. Cu o experiență in voluntariat, ajută la dezvoltarea de concepte noi, prezintă și adaptează idei în programul conferințelor. 

Contact:
Email: andreea.rubleanii@revistabiz.ro

 

Valentin Mirea, fotograf

Nu exista sacrificii prea mari pentru artă. Acesta pare a fi motto-ul fotografului Biz, care pentru a fi sigur ca realizeaza cele mai reusite poze poate schimba complet decorul unui restaurant sau al unei ambasade la o sedință foto.

Contact:
Email: vali.mirea@revistabiz.ro

 
 

Dan Mitroi, producție

Meticulozitatea și experiența lui Dan în domeniul producției își spun cuvântul odată cu fiecare ediție a revistei, lucru vizibil încă de pe coperta Biz.

Contact:
Email: dan.mitroi@revistabiz.ro

 
 

Cristian Manafu, colaborator permanent

Prima dragoste nu se uită niciodată. Proverb care se adeverește în cazul lui Cristi, fost redactor-șef la Biz, care nu a putut sta departe de proiectele revistei preferate și, deși conduce propriile afaceri, contribuie din plin la îmbunătățirea varietății articolelor și a layout-ului revistei.
www.manafu.ro

 

 
8 Comments
  1. […] Dincolo de experiența acumulată la Zilele Biz, dincolo de networking mai mult sau mai puțin reușit, dincolo de amintirile utile, de exemplele primite, în fiecare an rămâi cu întrebarea „Cum reușește Biz să facă din nou acest maraton și să aducă împreună oamenii momentului?”. Aceeași întrebare care are mereu același răspuns – printr-o echipă unită, valoroasă, care își cunoaște performanțele și își învinge limitele, echipa BIZ. […]

  2. […] Dincolo de experiența acumulată la Zilele Biz, dincolo de networking mai mult sau mai puțin reușit, dincolo de amintirile utile, de exemplele primite, în fiecare an rămâi cu întrebarea „Cum reușește Biz să facă din nou acest maraton și să aducă împreună oamenii momentului?”. Aceeași întrebare care are mereu același răspuns – printr-o echipă unită, valoroasă, care își cunoaște performanțele și își învinge limitele, echipa BIZ. […]

  3. […] dintotdeauna. Printre aceste experiențe se numără și taberele de social media organizate de Biz, unde chiar dacă am fost doar de două ori, am senzația că am fost la toate edițiile și că a […]

  4. […] vorba despre echipa Biz – Marta Ușurelu, Simona Andrei, Giuseppina Burlui, Gabi Bârliga…Marta și echipa ei au creat acest spirit, care crește de la o ediție la alta (din ce spun ”veteranii” taberei […]

  5. […] a lansat nebunia cu Recunosc. Sunt un țăran… Și tot ea este, mai ales, redactor-șef al revistei Biz, dar, la fel de mult, este și soția lu’ Manafu (punctro). Hai că acum v-am așezat în […]

  6. […] într-o tabără, n-o să mă las acum de un obicei căpătat din copilărie. Marta Ușurelu și echipa Biz mi l-au reactivat […]

  7. […] Top Social Brands are loc pe 15 mai, la București, Hotel Howard Johnson și este un eveniment organizat de Biz. […]

  8. […] Dincolo de experiența acumulată la Zilele Biz, dincolo de networking mai mult sau mai puțin reușit, dincolo de amintirile utile, de exemplele primite, în fiecare an rămâi cu întrebarea „Cum reușește Biz să facă din nou acest maraton și să aducă împreună oamenii momentului?”. Aceeași întrebare care are mereu același răspuns – printr-o echipă unită, valoroasă, care își cunoaște performanțele și își învinge limitele, echipa BIZ. […]

Comments are closed.

Leave a comment