Echipa Biz

Reading Time: 3 minute

Marta Usurelu, Redactor-sef

Marta Ușurelu, Owner Biz

Viziune, leadership si pasiune sunt doar câteva dintre calitatile care reprezintă cel mai bine puterea personalității „motorului” Biz, responsabilă de formarea și dezvoltarea actualei echipe.

Contact:
Email: marta@revistabiz.ro

Gabriel Bârligă

Gabriel Bârligă, Redactor-șef

Este pilonul editorial al revistei, pe umerii căruia pică tot greul, de la editarea textelor și eliberarea unui feedback lunar către fiecare redactor în parte. Profesionalismul și pasiunea încă vie pentru jurnalism îl fac un model profesional demn de urmat.

Contact:
Email: gabriel.barliga@revistabiz.ro

Ovidiu Neagoe

Ovidiu Neagoe, Senior Editor 

Are un condei deosebit, cu ajutorul căruia creionează cu pasiune articolele de lifestyle și cu minuțiozitate și exactitate pe cele din domeniul managementului și resurselor umane.

Contact:
Email: ovidiu.neagoe@revistabiz.ro

Alexandru Rădescu

Alexandru Rădescu, Senior Editor

Este primul care află cele mai noi tendințe din tehnologie, de cele mai tari gadgeturi și telefoane, iar atunci când nu scrie în Biz, lucrează la o nouă carte – a publicat deja două volume de poezie și două jurnale de călătorie.

Contact:
Email: alex.radescu@revistabiz.ro

IMG 9884 ovidiu e1506250730912

Ovidiu Vitan, redactor internațional și corectură

Ultimul bastion editorial și poate unul dintre cele mai importante. Ovidiu are grijă ca textele scrise, editate și puse în pagină să fie fără greșeală.

Contact:
Email: ovidiu.vitan@revistabiz.ro

Lelia Petrescu

 Lelia Petrescu, Head of Marketing

Are grijă ca brandul Biz să fie mereu în atenţia pieţei şi caută parteneriatele potrivite pentru revista, site sau evenimente. Contribuie la dezvoltarea de concepte noi, prezintă și adaptează idei în programul conferințelor. În același timp este implicată activ în toate elementele de digital ale revistei BIZ.

Contact:
Email: lelia.petrescu@revistabiz.ro

Mădălina Postelnicu

Mădălina Postelnicu, Advertising & Events Director

Cea mai tânără membră a echipei Biz, are deja experiență profesională bogată, atât în voluntariat și internship în publicitate, cât și în organizarea de evenimente.

Contact:
Email: madalina.postelnicu@revistabiz.ro

Andreea Rubleanii

Andreea Rubleanii, Advertising & Events Manager

Recent intrată în echipa Biz, Andreea este mereu în căutare de parteneri noi, cât mai potriviți evenimentelor. Cu o experiență in voluntariat, contribuie la derularea ireproşabilă a evenimentelor Biz.

Contact:
Email: andreea.rubleanii@revistabiz.ro

DSC 3616

Valentin Mirea, fotograf

Nu exista sacrificii prea mari pentru artă. Acesta pare a fi motto-ul fotografului Biz, care pentru a fi sigur ca realizeaza cele mai reusite poze poate schimba complet decorul unui restaurant sau al unei ambasade la o sedință foto.

Contact:
Email: vali.mirea@revistabiz.ro

DSC 3967 mitroi e1506250858313

Dan Mitroi, producție

Meticulozitatea și experiența lui Dan în domeniul producției își spun cuvântul odată cu fiecare ediție a revistei, lucru vizibil încă de pe coperta Biz.

Contact:
Email: dan.mitroi@revistabiz.ro

cristian manafu ok

Cristian Manafu, colaborator permanent

Prima dragoste nu se uită niciodată. Proverb care se adeverește în cazul lui Cristi, fost redactor-șef la Biz, care nu a putut sta departe de proiectele revistei preferate și, deși conduce propriile afaceri, contribuie din plin la îmbunătățirea varietății articolelor și a layout-ului revistei.
www.manafu.ro

Comments are closed.