Echipa Biz

Reading Time: 5 minute

Marta Usurelu Biz

Marta Ușurelu, Owner Biz

Viziune, leadership si pasiune sunt doar câteva dintre calitatile care reprezintă cel mai bine puterea personalității „motorului” Biz, responsabilă de formarea și dezvoltarea actualei echipe.

Contact:
Email: marta@revistabiz.ro

Gabriel Bârligă

Gabriel Bârligă, Redactor-șef

Este pilonul editorial al revistei, pe umerii căruia pică tot greul, de la editarea textelor și eliberarea unui feedback lunar către fiecare redactor în parte. Profesionalismul și pasiunea încă vie pentru jurnalism îl fac un model profesional demn de urmat.

Contact:
Email: gabriel.barliga@revistabiz.ro

lelia petrescu

 Lelia Petrescu, Head of Marketing

Are grijă ca brandul Biz să fie mereu în atenţia pieţei şi caută parteneriatele potrivite pentru revista, site sau evenimente. Contribuie la dezvoltarea de concepte noi, prezintă și adaptează idei în programul conferințelor. În același timp este implicată activ în toate elementele de digital ale revistei BIZ.

Contact:
Email: lelia.petrescu@revistabiz.ro

DSC 1402 e1665388165401

Ovidiu Neagoe, Senior Editor 

Are un condei deosebit, cu ajutorul căruia creionează cu pasiune articolele de lifestyle și cu minuțiozitate și exactitate pe cele din domeniul managementului și resurselor umane.

Contact:

Email: ovidiu.neagoe@revistabiz.ro

Alexandru Rădescu

Alexandru Rădescu, Senior Editor

Este primul care află cele mai noi tendințe din tehnologie, de cele mai tari gadgeturi și telefoane, iar atunci când nu scrie în Biz, lucrează la o nouă carte – a publicat deja două volume de poezie și două jurnale de călătorie.

Contact:
Email: alex.radescu@revistabiz.ro

Toader Paun

Toader Păun, Senior Editor

Toader are o experiență vastă în media, lucru care i-a favorizat poziția de MC, fiind cu adevarat maestru. Arta scrierii este un alt atu pe care il folosește zilnic în redactarea articolelor din Biz, în special pe zona de cultură, fine living și sustenabilitate, acestea fiind și pasiunile lui, care conturează un om în cautarea oamenilor, experiențelor și locurilor #demilioane.

Contact:
Email: toader.paun@revistabiz.ro

Anca Muraru

Anca Muraru Senior Editor

În presă, publicitate, marketing sau blogging, pasiunea pentru scris a rămas mereu prezentă în cei peste 15 ani de carieră ai Ancăi. Interesată de călătorii și tot ce este prietenos cu mediul, Anca scrie despre sustenabilitate și inițiative care iau în considerare profitul, dar și grija pentru oameni și planetă.

Contact:
Email: anca.muraru@revistabiz.ro

Romanita Oprea

Romanița Oprea, Senior Editor

Cu mai bine de 20 de ani de experiență în presă și comunicare, Romanița cunoaște industria marcomm până la cele mai fine detalii. Găsește mereu trendurile relevante în domeniu, cunoaște oamenii care pot aduce informațiile cele mai valoroase pentru publicul Biz și scrie cu pasiune despre comunicare.

Contact:
Email: romanita.oprea@revistabiz.ro

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, Senior Editor

Cristi Dorombach este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din online, având primele bloguri de știri, ulterior devenind jurnalist. Curiozitatea din zona de tehnologie îl face să îmbine acum pasiunea pentru scris cu găsirea soluțiilor pentru tot ce tine de actualizarea și creșterea unui website. Caută mereu știrile care îi impactează pe români și compensează veștile îngrijorătoare cu râsul lui molipsitor.

Contact:
Email: piticu@piticu.ro

WhatsApp Image 2023 02 22 at 15.56.30

Ovidiu Vitan, redactor internațional și corectură

Ultimul bastion editorial și poate unul dintre cele mai importante. Ovidiu are grijă ca textele scrise, editate și puse în pagină să fie fără greșeală.

Contact:
Email: ovidiu.vitan@revistabiz.ro

Mădălina Postelnicu

Mădălina Postelnicu, Advertising & Events Director

Cea mai tânără membră a echipei Biz, are deja experiență profesională bogată, atât în voluntariat și internship în publicitate, cât și în organizarea de evenimente.

Contact:
Email: madalina.postelnicu@revistabiz.ro

Mihaela Butoi

Bogdan Ștefănescu, Advertising & Events Director

Are vânzările în sânge și se remarcă imediat printr-un simț aparte al umorului. Vede mereu oportunitățile de business, dar fără a uita că orice deal trebuie să fie un parteneriat win-win pentru cei implicați.

Contact:
Email: bogdan.stefanescu@hauteculturemag.ro

Mădălina Postelnicu

Mihaela Butoi, Strategy New Business Director

Experiență, pasiune și entuziasm sunt cuvintele care o caracterizează. Pune suflet în fiecare acțiune în care se implică și găsește mereu soluțiile optime pentru proiectele Biz.

Contact:

Email : mihaela.butoi@revistabiz.ro

Vali mirea

Valentin Mirea, fotograf

Nu exista sacrificii prea mari pentru artă. Acesta pare a fi motto-ul fotografului Biz, care pentru a fi sigur ca realizeaza cele mai reusite poze poate schimba complet decorul unui restaurant sau al unei ambasade la o sedință foto.

Contact:
Email: vali.mirea@revistabiz.ro

andreea toma

Andreea Toma, financiar

Andreea este coordonatorul departamentului financiar al Biz Agency. Memoria ei depășește înscrisurile bilanțelor, chiar și din anii precedenți, iar rapiditatea și acuratețea informațiilor este caracteristica definitorie pentru care a devenit un asset extrem de important al companiei.

Contact:
Email: andreea.toma@revistabiz.ro

Dan Mitroi

Dan Mitroi, producție

Meticulozitatea și experiența lui Dan în domeniul producției își spun cuvântul odată cu fiecare ediție a revistei, lucru vizibil încă de pe coperta Biz.

Contact:
Email: dan.mitroi@revistabiz.ro

.

marian timofte

Marian Timofte, fotograf

Lui Marian îi plac portretele și iubește să scoată în evidență trăsăturile naturale ale celor care au norocul să fie în jurul lui. Deși de obicei, fotograful Biz, este mereu la locul potrivit pentru cadrul potrivit.

Contact:
Email: marian.timofte@revistabiz.ro

.

manafu

Cristian Manafu, colaborator permanent

Prima dragoste nu se uită niciodată. Proverb care se adeverește în cazul lui Cristi, fost redactor-șef la Biz, care nu a putut sta departe de proiectele revistei preferate și, deși conduce propriile afaceri, contribuie din plin la îmbunătățirea varietății articolelor și a layout-ului revistei.
Contact:
Email: manafu@gmail.com

Comments are closed.