Finanțe Stiri

Raiffeisen Bank lanseaza noul www.raiffeisen.ro

18 ian. 2016 2 min

Raiffeisen Bank lanseaza noul www.raiffeisen.ro

Reading Time: 2 minute

Raiffeisen Bank are incepand de astazi un site nou, simplu, clar si personalizat, oferind clientilor, partenerilor si publicului larg o experienta noua, eficienta si relevanta www.raiffeisen.ro.

Diversitatea noilor tehnologii digitale modeleaza semnificativ comportamentul si asteptarile noastre – simplitatea, claritatea, posibilitatea de a personaliza o solutie sau o situatie sunt atribute esentiale ale experientelor digitale in general, anunta banca, intr-un comunicat de presa.

Noul site are o structura si functionalitati simple si utile, design-ul este adaptat pentru toate dispozitivele (telefon, tabletă, desktop), include detalii despre retele de ATM-uri si de agentii, localizarea acestora, documente utile si un motor de cautare performant. Navigarea pe site se face nu numai in functie de produsele si serviciile bancii, ci si in functie de planurile, nevoile, etapele din viata unui client sau a unei afaceri.

“Grupul Raiffeisen Bank International va avea in intreaga sa retea site-uri unitare, Romania fiind tara care a dezvoltat noua versiune cu multe inovatii si continut personalizat” a declarat Steven van Groningen, presedinte Raiffeisen Bank.

Pe www.raiffeisen.ro poti deveni client al bancii aplicand online , calculezi rata sau valoarea unui credit, afli ce pachet de cont curent ti se potriveste sau poti primi recomandari pentru cardul de cumparaturi potrivit stilului tau de viata. Pe site exista si un chat prin care clientii sau cei interesati in general pot obtine informatii in timp real.

Daca esti antreprenor si vrei o finantare, ai toate informatiile la un click distanta, simple, structurate ca sa te poti hotari cu usurinta, inclusiv o zona de consultanta dedicata, in sectiunea Centru de expertiza. Companiile mari si medii au la dispozitie acum o noua sectiune dedicata principalelor sectoare economice si nevoilor de business specifice corporatiilor.

“Noul nostru site este o dovada a eforturilor si atentiei pe care le acordam mediului digital. Alaturi de serviciile de online si mobile banking, site-ul este deopotriva un canal de comunicare, de vanzare si de deservire a clientilor nostri. Este, in cateva cuvinte, expresia digitala a pozitionarii noastre, aceea de consilier competent”, a spus Steven van Groningen, presedinte Raiffeisen Bank.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: