Companii Stiri

22,4% din vanzarile Lem’s sunt din gama New York

10/09/2015 < 1 min read

22,4% din vanzarile Lem’s sunt din gama New York

Reading Time: < 1 minut

Producatorul de mobila Lemet a anuntat ca in trei ani de cand a lansat gama pentru living New York, peste 3.500 de romani au ales aceasta configuratie pentru camera de zi. Astfel, in prezent, gama New York reprezinta 22,4% din vanzarile totale de livinguri in reteaua Lem’s. Pretul mediu al unui set de living New York este 4.629 lei.

Anul acesta, Lem’s a introdus in portofoliul de produse o noua gama, livingurile Box, ce se adreseaza unui public tanar.

“Ne asteptam ca livingul Box sa ajunga la aprox. 2.000 de configuratii vandute pana la sfarsitul anului. Iar in anul urmator, probabil va devansa contributia New York in vanzarile de living-uri din reteaua noastra”, a declarat Adrian Rizea, Director Comercial, Lem’s. 

Living-urile Box pornesc de la 1.600 lei si sunt, ca toate produsele Lem’s, configurabile si adaptabile in functie de modulele si dimensiunile dorite de clienti.

Lem’s ofera clientilor un plan de achizitie cu carduri sau prin creditare. Partenerii Lem’s in aceasta directie sunt CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, BRD, Garanti, Bancpost si finantare directa in magazine prin UniCredit Consumer Financing IFN. Acest tip de finantare ocupa aproximativ 16% din business-ul Lem’s.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. In prezent reteaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel national, peste 66.000 mp de retail amenajati in aproape toate judetele tarii. Pe platforma Lemet de la Brebu si in reteaua nationala de magazine Lem’s activeaza peste 1.350 de angajati.

Fabrica Lemet din Brebu a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie si depozitare acopera o suprafata de peste 36.000 mp. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabricilor de mobila Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă