fbpx
Management Stiri

38 de companii participa la Gala Premiilor de Excelenta in HR3 min

30/03/2016 2 min read

author:

38 de companii participa la Gala Premiilor de Excelenta in HR3 min

Reading Time: 2 minute

HR Club organizeaza a VIII-a editie a Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, cel mai prestigios eveniment al anului in industria locala de HR, singurul care recunoaste si premiaza excelenta in domeniu. Evenimentul va avea loc pe 7 aprilie la Athénée Palace Hilton, de la ora 18.30.
Asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania, HR Club, va acorda premii pentru 7 categorii, fiind inregistrate in 69 de inscrieri de la 38 de companii.

Noutatea consta in premiile distincte acordate fiecarei categorii de proiecte de resurse umane, in functie de marimea companiei (companii care au sub 499 de angajati si companii care au peste 500 de angajati). Vor fi premiate atat companiile mari, cu procese de resurse umane complexe, cat si initiativele implementate in companii mici, ce dovedesc impactul real in business.

Categoria cu cele mai multe inscrieri este “Strategie de Resurse Umane” (20 de inscrieri), urmata de “Formare si Dezvoltare” (19), “Recrutare si Selectie” (11), “Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai putin de 499 angajati” (7), “Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai mult de 500 angajati” (6), “Managementul Performantei si al Recompensei” (4) si categoria “Managerul anului” (2).  Lista celor 38 de companii candidate si a celor 69 proiecte inscrise este disponibila pe pagina dedicata evenimentului.

Invitatul special al Galei este  Dave Ulrich, cel mai influent lider international in resurse umane. Acesta va acorda in calitate de presedinte de onoare al juriului premiul special Dave Ulrich Award for HR Value Creation unuia dintre candidatii din categoria “Strategie de Resurse Umane”.

In aceeași zi, Dave Ulrich va sustine, intre orele 14:00 si 18:00, un Master Class cu tema “Emerging HR Competencies”, pentru profesionistii romani in resurse umane.

Proiectele inscrise in competitie trec prin 3 etape de jurizare. In prima etapa echipa HR Club a selectionat proiectele care au intrunit criteriile de participare, iar in a doua etapa, aflata in desfașurare, proiectele sunt analizate de un juriu de specialisti format din membri seniori ai HR Club, profesioniști de renume. In cea de-a treia etapa, juriul format din reprezentanti ai mediului de afaceri, manageri generali si antreprenori care nu au proiecte inscrise in competitie, va alege castigatorul din lista scurta furnizata de catre juriul de specialisti.

Juriul de CEO este format din:

Eric Stab – CEO, GDF Suez Energy Romania – Presedintele Juriului

Marius Stefan – General Manager, Autonom Rent-A-Car

Voicu Oprean – CEO, AROBS Transilvania Software

Juriul de specialisti este format din:

Carmen Dumitrache – HR Business Partner GSC Romania, Ericsson

Dana Oprisan – HR Director, Renault

Florin Spataru – Director de Resurse Umane si Afaceri Corporatiste, Santierul Naval Damen Galati

Florin Tataru – Head of Human Resources, Enel Romania

Gabriel Matauan – Director de Organizare & Resurse Umane, CRH Romania

Lucia Molniceanu – Human Resources Director, Benchmark Electronics Romania

Luciana Diaconu – Director Dezvoltare Organizationala, Telekom Romania

Mihaela Craciun – Director Resurse Umane, ArcelorMittal Galati si BD SE

HR Club multumeste partenerilor sai pentru sustinere: Parteneri anuali: Trend Consult si PeliFilip; Parteneri premiu: A Best, Adecco, BCR Pensii, Coca-Cola HBC Romania, Medicover, Romanian Software, Tenaris Silcotub; Parteneri: MaxRelax, Paul Dumitru, Santa Fe Relocation Services, Wellington, WorldClass; Parteneri media: Cariere, HR Manager, Manager Express.

Dave Ulrich (Foto) este profesor la Ross School of Business, University of Michigan, autor a 30 de volume si peste 200 articole, desemnat de publicatia HR Magazine cel mai influent lider international in HR, #1 guru in management de catre revista Business Week, a intrat in top 5 coach in revista Forbes si a fost recunoscut de Thinkers 50 ca facand parte din elita mondiala a ganditorilor din business, iar revista Fast Company il considera unul dintre cei mai creativi 10 oameni din business.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *