Stiri

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali organizează Săptămâna Asistentului Medical pentru elevii de liceu

6 mai 2021 2 min

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali organizează Săptămâna Asistentului Medical pentru elevii de liceu

Reading Time: 2 minute

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali celebrează pe 12 mai Ziua Internațională a Asistentului Medical printr-o serie de evenimente cu acces gratuit dedicate elevilor de liceu.

În săptămâna 10-14 mai, elevii din clasele a XI-a și a XII-a, dar și absolvenții de liceu și persoanele interesate de reconversie profesională se pot înscrie online la evenimentele organizate de Academie în campusul localizat în incinta PONDERAS ACADEMIC HOSPITAL.

„Programul educațional al Academiei Europene pentru Asistenți Medicali răspunde acestei cerințe, fiind aliniat celor mai înalte standarde internaționale și dispunând de tehnologie unică în România, de ultimă generație, care facilitează accesul la o pregătire 360˚. În acest context, Săptămâna Asistentului Medical reprezintă prilejul ideal pentru a-i primi pe viitorii lideri ai asistenței medicale în campusul nostru și a deschide un dialog cu ei despre planurile, așteptările și aspirațiile lor.” 

Fady Chreih, CEO Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali este primul program de studii universitare pentru asistenți medicali din România dezvoltat de Rețeaua de sănătate REGINA MARIA în colaborare cu Coventry University. Programul le oferă absolvenților diplome internaționale, acreditate în Marea Britanie.

Oferta educațională este unică în țară și se bazează pe 75% experiență medicală practică, conform standardelor NHS (National Health Services – UK), studenții având parte de pregătire într-un centru de simulare dedicat, dotat cu manechine de înaltă fidelitate şi echipamente medicale ce permit învățarea experiențială.

În cadrul Săptămânii Asistentului Medical, Academia Europeană pentru Asistenți Medicali, cu sprijinul specialiștilor din Rețeaua REGINA MARIA, organizează o serie de evenimente cu acces gratuit pentru elevi: workshopuri susținute de asistenți medicali cu experiență, tururi ale campusului, sesiuni de întrebări și răspunsuri alături de medici și asistenți, precum și o prelegere despre viitorul carierei de asistent medical.

Pentru a încuraja rămânerea în România, cei care fac 3 ani de studii în cadrul programului realizat prin parteneriatul strategic cu Coventry University, au asigurate locuri de muncă în Rețeaua Regina Maria.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: