Lifestyle Stiri

Alergi, donezi o carte si impreuna cream o biblioteca

21 aug. 2015 < 1 min

Alergi, donezi o carte si impreuna cream o biblioteca

Reading Time: < 1 minut

Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD 2015 – editia a VIII a – va avea loc intre 22-31 august la Muzeul Taranului Roman si va fi o experinta complexa pentru consumatorii de cultura: spectacole de teatru, spectacole-lectura, lansari de carte, conferinte, ateliere, o terasa neconventionala cu bilblioteca si un cross cultural inedit. 

Cross-ul Undercloud este initiat de regizoarea si scriitoarea Chris Simion impreuna cu multipla campioana Valeria Racila Van Groningen. Sambata, 22 august, la 10 dimineata facem incalzirea la propriu pentru deschiderea festivalului. Ne intalnim la Arcul de Triumf si alergam pana la M.T.R. Insa nu oricum ci cu o carte in mana. 

Conditia inscrierii la cross este sa ai la tine o carte esentiala pentru lectura ta. Dupa ce te-ai inscris si se da startul de gimnasta Andreea Raducanu, alergi sau mergi pe distanta propusa cu cartea in mana, iar cand ajungi la linia de sosire o donezi bibliotecii Undercloud. Aceasta va functiona in regim permanent la Clubul Taranului. Iubitorii de literatura vor putea imprumuta cartile gratis.

Organizatorii sunt Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD si Asociatia Bucharest Running Club, initiativa sustinuta de Raiffeisen Bank.

Vino si alearga, doneaza o carte si vom infiintam impreuna o biblioteca!

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: