Stiri Tech

Android for Work de la SAP si Google

9 mart. 2015 < 1 min

Android for Work de la SAP si Google

Reading Time: < 1 minut

Angajatii vor putea folosi telefoanele personale si la serviciu fara a afecta securitatea datelor din companie. SAP a semnat un parteneriat cu Google pentru dezvoltarea solutiei Android for Work, care permite angajatilor sa utilizeze in siguranta la locul de munca dispozitivele mobile personale cu sistem Android.

Solutia le permite angajatilor sa treaca oricand de la activitatile legate de serviciu la cele personale si viceversa, fara grija controlului asupra datelor. Integrarea solutiei in portofoliul SAP Mobile Secure va ajuta managerii de IT si dezvoltatorii sa gestioneze si sa securizeze dispozitivele, aplicatiile si continutul mobil, sustinand totodata si dezvoltarea de aplicatii standard pentru Android.

„In ultimul timp, se poate observa o crestere a numarului de angajati care aduc propriile dispozitive Android la locul de munca. In acest sens, SAP, lider in dezvoltarea si implementarea de aplicatii de business pe platforma Android, va oferi clientilor solutia Android for Work – o metoda simpla si sigura de a utiliza dispozitivele proprii Android, indiferent de versiunea sistemului de operare al acestora, in cadrul serviciului”, a declarat Dirk Boessmann, Vicepresedinte Senior al diviziei Mobile Development din cadrul SAP.

SAP va continua sa le ofere clientilor care doresc sa utilizeze sistemul de operare Android cele mai recente versiuni ale SAP Mobile Platform, SAP Mobile Secure si cateva sute de aplicatii mobile, prin intermediul SAP Mobile Place, un magazin de aplicatii securizat.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: