fbpx
Antreprenori Lifestyle Stiri

Antreprenoriat „exploziv”1 min

12/10/2018 2 min read

Antreprenoriat „exploziv”1 min

Reading Time: 2 minute

Cu o investiție de 100.000 de euro, Vlad Zamfir, un antreprenor din București a reprodus, cu exactitate o hartă din celebrul joc video Counter Strike, iar astăzi numărul străinilor care vin în România pentru o experiență inedită de joc a crescut cu 100%.  

Vlad Zamfir a lansat, în urmă cu doi ani, FySnow Arena, un spațiu de joc Airsoft Indoor, unde a reprodus la o scară de 1 la 1 o hartă din celebrul joc video Counter Strike. Airsoft-ul este un joc sportiv de misiuni cu ajutorul unor replici de arme reale, în care sunt folosite echipamente și tehnici militare. Iar dacă credeți că doar fanii jocului video îi trec pragul, nu este deloc așa. În ultimul an, acest tip de joc a intrat în atenția „corporatiștilor”, care își trimit angajații la FySnow Arena penru detașare și mișcare. Mai mult, a atras atenția și străinilor. Mai mult, numărul străinilor care vin în România pentru o experiență inedită de joc a crescut cu 100% în ultimii doi ani.   

„Clienții străini vin în mod special din Anglia. Sunt mari pasionați de Counter Strike și aud despre noi de pe internet. Segmentul de vârstă este 24 – 30 de ani”, spune Vlad Zamfir, owner FySnow Arena.

FySnow Arena este un business pornit acum 2 ani, cu o investiție de 100.000 de euro și care deja a intrat pe profit.  În 2018, solicitările pentru team building au crescut cu 60% față de anul precedent.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *