Antreprenori by eMAG Business Stiri Tech

Baupartner donează 500.000 de lei pentru salvatorii în lupta cu COVID-19

28 apr. 2020 < 1 min

Baupartner donează 500.000 de lei pentru salvatorii în lupta cu COVID-19

Reading Time: < 1 minut

Baupartner Group, prin membrii săi Bauelemente și Baupartner Construct, donează 500.000 de lei pentru achiziția de echipamente destinate medicilor și cadrelor sanitare, prin platforma Donează pentru linia întâi.

„Donează pentru linia întâi” este o inițiativă aparținând Băncii Transilvania, Mobexpert, Bitdefender și eMAG, dezvoltată cu scopul de a-i susține pe medici și personalul medical, pe jandarmi și polițiști, precum și pe toți cei care luptă direct cu pandemia COVID-19.

Până acum, prin acest program, 350.000 de măști N95 (FFP2), cu grad ridicat de protecție, au fost donate medicilor din spitale și peste 5 milioane de măști cu trei pliuri au fost distribuite către medici de familie, polițiști, jandarmi sau militari, prin intermediul Departamentului pentru Situații de Urgență.

Două ventilatoare de înaltă performanță Mindray SV600 au ajuns la Spitalul Județean Suceava și la Spitalul Clinic Victor Babeș din București, sub coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență. Acest proiect a reușit să atragă peste 25.500 de oameni, care împreună au donat peste 8 milioane de lei.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: