BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

BizRemote: Cum lucrează angajații BT de acasă

apr. 6, 2020 2 min

BizRemote: Cum lucrează angajații BT de acasă

Reading Time: 2 minute

Circa 25% din angajații Băncii Transilvania (BT) din headoffice şi 35% dintre cei din reţea lucrează de acasă în această perioadă.

“Am împărţit toate echipele în două, dintre care una a continuat să lucreze de la birou, iar cealaltă fie din altă locaţie, fie de acasă. Cam 25% din headoffice şi 35% din reţea lucrează de acasă. Echipa noastră de Customer Care este de asemenea pe poziţii, 24/7. Vrem să menţinem oamenii sănătoşi, în singuranţă, dar şi să poată ajuta clienţii în continuare de la bancă sau de la distanţă”, a declarat, pentru Biz, Nevenca Doca, Director Executiv Senior HR, Banca Transilvania.

Reprezentanta BT a arătat că alocarea de task-uri şi împărţirea echipelor în locaţii multiple ajută la susţinerea business-ului. Este o adaptare atât la modificările de consum ale clienţilor noştri, cât şi solicitărilor de la autorităţi, “cu atât mai mult cu cât volumele şi tipul de tranzacţii sunt diferite de situaţia anterioară începerii Stării de urgenţă”, precizează Nevenca Doca.

“Pentru echipa BT am adăugat pe platforma de eLearning o varietate mai mare de cursuri – cu tematici precum sănătatea fizică, emoțională și mentală – și am lansat o serie de webinarii. Toate acestea sub umbrela Work and Learn from Home. Ne bucurăm că tot mai mulţi colegi accesează aceste cursuri şi aleg dezvoltarea continua”, a arătat Nevenca Doca, Director Executiv Senior HR, Banca Transilvania.

Totodată, Banca Transilvania a făcut mai multe donații pentru cumpărarea unor aparate de ventilaţie mecanică, echipamente şi materiale pentru spitale de stat din România.

“Prioritatea BT au fost spitalele, pentru a le ajuta să achiziţioneze aparatură şi consumabile. Până acum am reuşit să ajutăm cam 30 de spitale din ţară cu 665.000 de euro. Implicarea noastră va continua. Pe siteul băncii avem un hub de comunicare, Impreună împotriva Covid-19, unde actualizăm în timp real informaţiile despre proiectele susţinute, partenerii  BT de suflet etc. şi suntem siguri că îi putem inspira şi pe alţii pentru a da o mână de ajutor”, mai spune reprezentanta BT.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: