Stiri Business Tech

Bosch investește 21 de milioane de euro într-o nouă clădire la Centrul de Inginerie din Cluj

13 iul. 2021 2 min

Bosch investește 21 de milioane de euro într-o nouă clădire la Centrul de Inginerie din Cluj

Reading Time: 2 minute

Bosch va investi 21 de milioane de euro în cea de-a doua clădire de birouri pentru Centrul de Inginerie din Cluj. Lucrările vor fi finalizate în anul 2023, clădirea urmând a fi dată în folosință la începutul anului 2024. Noua clădire, care va fi conectată cu sediul existent prin două pasarele, se va întinde pe o suprafață construită de circa 10.000 de metri pătrați și zece etaje, fiind prevăzută cu o parcare subterană.

Model de lucru hibrid

Cele două clădiri de birouri ale centrului din Cluj pot găzdui în total peste 1400 de angajați, activând în cadrul unui model de lucru hibrid.

Activitățile de dezvoltare ale Grupului Bosch în Romania au crescut în mod constant și sustenabil în ultimii ani, astfel că am decis extinderea Centrului de Inginerie din Cluj cu o a doua clădire, care să susţină această creştere şi să asigure infrastructura necesară pentru noi proiecte complexe”, a declarat Mihai Boldijar, director general al Robert Bosch S.R.L. și reprezentantul Grupului Bosch în România. „Investind în arii de importanță pentru viitor, precum mobilitatea sustenabilă – automatizată, electrică și conectată-, Internetul lucrurilor și inteligența artificială, Bosch continuă să își extindă și mai mult rolul de lider în inovație. Prin consolidarea poziției Centrului de Inginerie din Cluj, experții noștri locali au o contribuție din ce în ce mai mare la procesul de transformare a companiei la nivel global”, a continuat Boldijar.

Inginerie avansată la Centrul de Inginerie din Cluj
Centrul de Inginerie Bosch din Cluj joacă un rol esențial în transformarea sectorului mobilității, încă de la înființarea sa, în anul 2013. Prin expertiza amplă în ingineria software, hardware și mecanică și ingineria fiabilității, dar și în planificarea vânzărilor, peste 1000 de experți locali contribuie la dezvoltarea unor soluții inovatoare, bazate pe inteligența artificială, aplicate în domeniile conducerii automatizate, mobilității electrice, conectate și Internetul lucrurilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: