fbpx
Companii Stiri

Brandurile britanice Topshop și Topman intră pe piața românească2 min

07/02/2019 2 min read

Brandurile britanice Topshop și Topman intră pe piața românească2 min

Reading Time: 2 minute

Brandurile Topshop și Topman se lansează oficial pe piața românească în București Mall. Noul magazin, dispus pe un singur etaj, pe o suprafață de 1.000 mp,  va fi deschis în martie și va oferi și un serviciu gratuit de personal shopping. Topshop oferă gratuit serviciul premium de Personal Shopping și Styling doar într-o selecție de magazine din cele 604, parteneri digitali și francize prezente în peste 35 de țări.

“Am dezvoltat un plan cincinal provocator și putem confirma că vor mai urma și alte lansări de magazine în 2019”, a declarat Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group.

“Suntem extrem de încântați că noul nostru concept de design de magazin marchează expansiunea noastră în România. Această inaugurare anunță începutul unui parteneriat de succes alături de Voici La Mode”, a declarat Paul Price, CEO, Topshop Topman.                                            

Magazinul principal al brandului, din Oxford Street, Londra are peste 1000 de metri pătrați și primește în jur de 400.000 de vizitatori săptămânal.

Topshop.com atrage în medie 4,5 milioane de vizitatori săptămânali, fie că sunt pe mobil, tabletă sau desktop și livrează în peste 100 de țări folosind o platformă tranzacțională dedicată în 9 dintre ele.

Topman oferă de asemenea gratuit serviciul de personal shopping în magazine selecționate. Amprenta globală a Topman include peste 160 de magazine în UK, și un total de 420 la nivel global, în 34 de țări. Topman.com lansează peste 250 de produse săptămânal și asigură livrare către 100 de țări.

Cele două branduri sunt aduse în România în franciză de grupul Voici La Mode. Înființat în 1960, în Cipru, Grupul Voici La Mode a fost partener în franciza pentru Marks and Spencer Cipru pentru mai bine de 60 de ani.

În 2017 a intrat pe piața din România prin preluarea M&S. Astăzi, deține 35 de magazine în Cipru și România, incluzând Topshop Topman, Marks & Spencer, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans și Cafe La Mode. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *