Marketing Stiri

Bronze pentru Geometry Global Bucharest la LIA Awards

nov. 13, 2015 2 min

Bronze pentru Geometry Global Bucharest la LIA Awards

Reading Time: 2 minute

The RGB NewsGeometry Global Bucharest a castigat, in cadrul festivalului London International Awards, Bronze la categoria Innovate Use of TV cu „The RGB News”, campanie realizata pentru Observator.

Mai mult, agentia este singura din Romania nominalizata in cadrul festivalului cu doua campanii: „The RGB News” si  „Read a Tree. Save a Book” pentru elefant.ro.

Campania „The RGB News”, multi-premiata in 2015 la toate festivalurile mari de creativitate, a fost apreciata datorita felului in care Observator atrage atentia asupra lipsei de sange in sistemul sanitar din Romania. In timp ce erau prezentate cazuri socante pe aceasta tema, culoarea rosie disparea din ecranul televizorului, iar imaginea era redata doar in spectrul GB (verde + albastru).

Read a TreeFolosind tehnologia din spatele retelelor neuronale, aplicatia „Read a Tree” ofera utilizatorilor ebook-uri gratuite la fiecare scanare a unui copac. Aplicatia lupta impotriva despaduririlor masive, amintind faptul ca digitalizarea poate oferi o alernativa eco-friendly.

Lansata in iunie 2013, Geometry Global, parte a grupului WPP, ofera servicii de activare precum shopper marketing, marketing centrat pe relatii, promotional si experiential, din mediile trade si digital. Agentia are o echipa de 4000 de experti din 56 de piete. 

LIA (cunoscut in trecut sub numele de London International Advertising Awards) este un festival international ce premiaza an de an legendele, pionieratul si excelenta in advertising, digital, design, muzica si tehnologie. A fost primul festival international de acest fel care a adunat diferitele tipuri de media din toate colturile lumii, pentru a fi evaluate de un juriu global. In 2004, cuvantul “Advertising” a fost exclus din numele competitiei, pentru a sublinia faptul ca se iau in considerare si domenii din afara industriei de “advertising”. Barbara Levy, membrul fondator al LIA a detinut functia de Presedinte al Festivalului inca de la inceputurile sale, din 1986.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: