Finanțe Stiri

BT sustine start-up-urile inovatoare cu premii de 4.000 de euro

oct. 1, 2015 < 1 min

BT sustine start-up-urile inovatoare cu premii de 4.000 de euro

Reading Time: < 1 minut

Banca Transilvania (BT), in calitate de partener al Creative Est, primul festival autohton dedicat industriilor creative, organizat in Bucuresti, ofera castigatorilor competitiei Get in the Ring Romania premii in valoare de 4.000 de euro si gratuitate timp de un an la o serie de servicii si consultanta BT pentru start-up-uri.

Creative Est va fi o experienta-maraton care transforma 9 locuri din Bucuresti in centre de realizare si expunere a unor proiecte de design, gastronomie, muzica, new media si arta.

Evenimentul Get in the Ring Romania, organizat de GEA Strategy & Consulting, va avea loc in 17 octombrie a.c., in Bucuresti, incepand cu ora 19, la halele din Industria Bumbacului. Plecand de la un concurs international, se adreseaza afacerilor din industria creativa care prezinta idei generatoare de produse si practici revolutionare de business. Competitia se adreseaza start-up-urilor evaluate la sub 1 milion euro, aflate la inceput de drum, respectiv celor evaluate la peste 1 milion de euro.

Ȋnscrierile au loc pe parcursul a doua saptamani, pana luni, 12 octombrie a.c., prin completarea acestui formular online.Pentru concurs vor fi selectate 8 start-up-uri care vor trebui sa parcurga cinci runde de pitching – echipa, realizari, model de business, propunere de investiție si freestyle – etape in care este necesar sa demonstreze potențialul de business al ideii lor. Caștigatorii competiției, pe categorii, vor fi alesi prin vot de catre public, iar finalistul va reprezenta Romania in finala regionala de la Sofia, unde va concura cu start-up-uri din alte opt țari.

Banca Transilvania, ca banca a oamenilor intreprinzatori, sustine industriile creative din Romania si doreste sa contribuie la cresterea unei noi comunitati, in care calitatile artistice, imbinate cu cele antreprenoriale, construiesc afaceri care atrag, inspira si au potential, arata BT, intr-un comunicat de presa.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: