Business Companii Stiri

Calvin Klein are un nou distribuitor exclusiv și partener de franciză

31 iul. 2019 < 1 min

Calvin Klein are un nou distribuitor exclusiv și partener de franciză

Reading Time: < 1 minut

Calvin Klein a încheiat un acord cu SARKK S.A., compania devenind distribuitor exclusiv și partener de franciză în Grecia, România, Bulgaria, Cipru, Albania și Macedonia de Nord. SARKK se va ocupa de toate canalele de retail și en-gros pe teritoriul acestor țări, iar acordul a intrat în vigoare începând cu data de 1 iulie anul acesta.

Parteneriatul dintre PVH Corp. și SARKK S.A. a început în anul 1998, când SARKK S.A. a devenit distribuitor exclusiv și partener de franciză al brandului PVH Tommy Hilfiger pentru retail și comerț en-gros în Grecia, Cipru, România, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

Brandul Calvin Klein este acum deținut integral de PVH Corp. A fost fondat în 1968 de Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwart. Vânzările cu amănuntul globale pentru produsele Calvin Klein au depășit în anul 2018 9 miliarde de dolari și au fost distribuite în peste 110 țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global. Achiziționarea de către PVH Corp a avut loc în anul 2003.

Foto: © Andrei Gabriel Stanescu | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: