Stiri Tech

Campanie cash-back pentru imprimante

aug. 13, 2020 < 1 min

Campanie cash-back pentru imprimante

Reading Time: < 1 minut

Până la finalul lunii octombrie, clienții Epson au posibilitatea de a primi înapoi până la 500 de lei la achiziția unei imprimantele EcoTank monocrom sau color.

Gama EcoTank oferă echipamente de imprimare care vin la pachet cu cerneală ce durează până la trei ani și costuri de exploatare și imprimare reduse. Modelele M1140, M1170, M2170, M3140 și M3170 oferă până la 11.000 de pagini de imprimare cu setul de cerneală neagră original inclus și consumă cu 95% mai puțină energie electrică decât imprimantele cu cartușe. Echipamentele L805, L810, L850, L1800, L7160 și L7180 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a imprima până la 1.000 de fotografii datorită recipientelor care, odată consumate, sunt ușor de reumplut, fie cu cerneală neagră, fie color.

Volumele de imprimare menționate pot varia în funcție de imaginile imprimate, de tipul de hârtie utilizat, de frecvența imprimărilor și de condițiile de mediu (temperatură). În timpul configurării inițiale a imprimantei, o anumită cantitate de cerneală este utilizată pentru a umple duzele capului de printare, prin urmare volumul de imprimare al setului inclus inițial poate fi mai mic.

Condiții

Pentru a beneficia de promoția cash-back, clienții trebuie să acceseze www.epson.ro/cashback, imediat după achiziția noii imprimante, să completeze formularul de solicitare și să îl trimită apoi organizatorului, împreună cu o copie a dovezii de achiziție și o fotografie a numărului de serie de pe imprimantă. Solicitarea pentru primirea banilor înapoi trebuie trimisă în decurs de 30 de zile calendaristice de la data achiziției, iar retunarea banilor se realizează prin transfer bancar, în decurs de 30 de zile de la validarea solicitării. Ultima dată la care pot fi trimise solicitări este 30.11.2020.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: