Companii Lifestyle Stiri

Casa Victoria, cofetăria în care au fost investiți 100.000 euro

dec. 9, 2019 < 1 min

Casa Victoria, cofetăria în care au fost investiți 100.000 euro

Reading Time: < 1 minut

Cofetăria Casa Victoria deschide cea de-a treia cofetărie a brandului în București, în urma unei investiții care depășește 100.000 euro.

Toate prăjiturile cofetăriei sunt făcute după rețete 100% originale, Casa Victoria având o experiență de 18 ani pe piața produselor dulci din România. Una dintre cele mai apreciate rețete este cea a prăjiturii cu nucă, una dintre primele vândute, rețeta acesteia rămânând neschimbată în acești ani.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților care caută din ce în ce mai mult prăjituri fără zahăr, cofetăria a creat o serie de rețete care nu conțin zahăr, cum ar fi cele pentru cozonaci, ecleruri și torturi.

Alin Chivu

Alin Chivu, managerul Casa Victoria, este singurul român absolvent al Lenotre Paris, una dintre cele mai bune școli de cofetari din lume. Experiența de jumătate de an i-a oferit ocazia de a lucra pentru vedete precum Cristiano Ronaldo, Alin pregătind prăjiturile din timpul meciului dintre Paris Saint Germain și Real Madrid.

Casa Victoria a vândut până acum mai bine de 100.000 de torturi, a folosit peste 50.000 de batoane de vanilie, 1.000 de tone de ciocolată și a asigurat preparate dulci pentru peste 2.000 de evenimente. Prețul unui ecler pornește de la 15 lei, prăjiturile costă 19 – 25 lei, iar un kilogram de tort pornește de la 139  lei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: