Finanțe Stiri

Costuri mai mici pentru creditele de la CEC Bank

6 apr. 2017 2 min

Costuri mai mici pentru creditele de la CEC Bank

Reading Time: 2 minute

CEC Bank prelungește campania promoțională aferentă creditelor de nevoi personale și a celor de refinanțare a creditelor de consum până la sfârșitul lunii iunie și reduce marjă fixă a dobânzii pentru creditele acordate la pachet cu un credit prin card.

 „În acord cu politica de stimulare a creditării în monedă națională, CEC Bank continuă să ofere două dintre cele mai apreciate produse de finanțare, creditul de nevoi personale și cel de refinanțare, în condiții avantajoase atât din punct de vedere al costurilor, cât și al valorii maxime”, a declarat domnul Radu Grațian Ghețea, Președinte Director-General CEC Bank, într-un comunicat de presă.

Clienții persoane fizice beneficiază în cadrul campaniei de următoarele avantaje:

  •  dobânda ROBOR 3M + marjă fixă de 7,00 p.p., respectiv ROBOR 3M + marjă fixă de 6,00 p.p. pentru creditele acordate la pachet împreună cu un credit prin card;
  •  durată de creditare de maximum 5 ani;
  •  valoare de creditare extinsă la 90.000 lei;
  •  perioadă de grație de până la 12 luni;
  •  fără comision de analiză dosar;
  •  posibilitatea de refinanțare a creditelor în lei sau în alte valute;
  •  pentru determinarea venitului net se pot luă în calcul toate veniturile certe, cu caracter de permanență pe toată perioadă de creditare ale familiei;
  •  posibilitatea utilizării serviciilor Internet Banking CEConline și CEC Bank Mobile Banking pentru vizualizarea situației creditului (soldul creditului, data scadenței, valoarea ratei scadențe), dar și pentru operațiuni curente (plăți, depozite etc.).

Clienții pot aplica și online pentru un credit de nevoi personale, atât prin accesarea site-ului de internet al băncii, www.cec.ro, secțiunea Persoane fizice – Credite – Credite de consum, cât și prin accesarea minisite-ului dedicat, https://nevoipersonalececbank.ro/

Exemple de calcul

– DAE 10,22%, calculată în ipoteza unui credit în valoare de 14.400 lei cu rambursare în 49 de luni, cu o dobândă de 6,85%, variabilă pe întreaga durată de creditare, calculată în funcție de ROBOR 3M + marjă fixă de 6,00 p.p. în cazul în care creditul se achiziționează la pachet cu credit prin card, comision lunar de administrare în sumă fixă de 20 lei și  comision de analiză dosar de 0 lei. Rata lunară va fi de 357,72 lei, iar valoarea totală plătibilă de 17.528,16 lei.

– DAE 11,29%, calculată în ipoteza unui credit în valoare de 14.400 lei cu rambursare în 49 de luni, cu o dobândă de 7,85%, variabilă pe întreaga durată de creditare, calculată în funcție de ROBOR 3M + marjă fixă de 7,00 p.p. (fără achiziționarea unui credit prin card), comision lunar de administrare în sumă fixă de 20 lei și  comision de analiză dosar de 0 lei. Rata lunară va fi de 364,44 lei, iar valoarea totală plătibilă de 17.857,27 lei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: