fbpx
Finanțe Stiri

Credit Europe Bank lansează Ferrari Card2 min

18/10/2016 2 min read

author:

Credit Europe Bank lansează Ferrari Card2 min

Reading Time: 2 minute

FerrariCard3Credit Europe Bank România lansează Ferrari Card, un produs inovator pe piața de carduri de credit din România, care oferă pasiunea mărcii Ferrari tuturor celor interesați de shopping, alături de un pachet atractiv și o gamă largă de beneficii, anunță banca, într-un comunicat de presă.

Mulțumită parteneriatului cu marca de mașini sport de lux italiene, norocoșii posesori de Ferrari Card vor avea șansa să participe la cursele oficiale Ferrari Challenge sau Ferrari Racing days și să simtă același val de adrenalină ca echipa Scuderia Ferrari pe circuite renumite din jurul lumii sau să viziteze fabrica Ferrari de la Maranello. Credit Europe Bank va emite două variante de card de credit „Ferrari Card” și „Ferrari Card Platinum”.

“Prin intermediul noului Ferrari Card prin Credit Europe Bank continuăm această tradiție și oferim un produs creat pe baza nevoilor clienților”, a declarat Engin Alaybayoglu, Vicepreședinte Credit Europe Bank România.

În plus față de beneficiile amintite, posesorii unui Ferrari Card Platinum au acces în peste 900 de saloane VIP Lounge sau Business Lounge din aeroporturi internaționale, inclusiv în “MasterCard Lounge” de la Aeroportul Henri Coandă din București și “Business Lounge” de la Aeroportul din Cluj-Napoca. Mai mult, deținătorii unui Ferrari Card Platinum au la dispoziție, gratuit, un pachet de asigurări disponibil în decursul călătoriilor în străinătate.

Cei care doresc să aplice pentru un astfel de card de credit îl pot solicita în oricare dintre sucursalele Credit Europe Bank, prin completarea formularului online disponibil pe www.crediteurope.ro/ferraricard sau prin apelarea CEBLine la numerele 0750.000.000 (apelabil din orice rețea) sau 0724.100.000 sau 0801.000.000 (apelabil din rețeaua fixă Telekom). Cardul are taxă de emitere zero, integrează tehnologia PayPass pentru plăți contactless, are o perioadă de grație de până la 45 de zile și permite notificarea prin SMS a posesorului pentru tranzacții mai mari de 500 de lei.

Pentru mai multe detalii despre Ferrari Card puteți accesa www.crediteurope.ro/ferraricard.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *