Finanțe Stiri

Credite pentru legumicultura in doar cateva zile

5 iun. 2015 < 1 min

Credite pentru legumicultura in doar cateva zile

Reading Time: < 1 minut

Libra Internet Bank si-a extins portofoliul de produse pentru fermieri si a introdus in oferta Creditul pentru legumicultori, cea mai rapida si flexibila solutie de finantare pentru fermieri, cultivatori de legume, care pot primii banii in cont in doar cateva zile, anunta banca.

Cel mai nou produs al bancii este destinat legumicultorilor si poate fi folosit fie pentru sustinerea activitatii de zi cu zi, fie pentru realizarea de investitii sau refinantarea altor credite curente, avand scopul de a largi accesul fermierilor la creditare si de a-i sprijini in dezvoltarea fermelor lor.

Prin contractarea unui credit pentru legumicultori, fermierii pot accesa pana la 100.000 lei, aducand garantii simple, precum ipoteca mobiliara pe recolta viitoare. Fermierii pot utiliza creditul prin plati sau retrageri de numerar, in limita sumei aprobate, iar perioada creditarii poate fi extinsa pana la 3 ani, cu posibilitate de prelungire.

Creditul se aproba foarte rapid, documentatia solicitata este minima, iar fermierii pot alege planul de plata adaptat sezonalitatii din agricultura, cu rate doar la recolta.

Libra Internet Bank are in portofoliu credite pentru fermieri pentru activitatea curenta, investitii, achizitii de terenuri, inputuri si legumicultura.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: