Business Companii Stiri

Creștere de 20% a cifrei de afaceri pentru E-INFRA

3 feb. 2021 2 min

Creștere de 20% a cifrei de afaceri pentru E-INFRA

Reading Time: 2 minute

Grupul E-INFRA a înregistrat o cifră de afaceri de 123 milioane Euro, în 2020, EBITDA de peste 17 milioane Euro și un profit net de aproape 8 milioane euro, ceea ce reprezintă peste 20% creștere anuală a principalilor indicatori financiari.

Anul 2021 va fi anul creșterii accelerate pentru grupul E-INFRA, iar ținta este un avans cu peste 40%, către o cifra de afaceri de aproape 200 milioane euro, arată oficialii companiei.

E-INFRA este o poveste de succes a antreprenoriatului românesc, după cum o arată şi rezultatele unui 2020 plin de provocări. Alături de echipă, am pus umărul la repornirea economiei, ieșind totodată întăriți în liniile noastre de business. Electrogrup a derulat proiecte complexe în construcția de autostrăzi, spitale, proiecte energetice, de smart city și de telecomunicații, în România și Uniunea Europeană. Nova Power & Gas a devenit un furnizor important de energie și gaz, nu doar pentru companii, ci și pentru consumatorii casnici. Netcity și Direct One au asigurat cu succes telecomunicații critice, dovedind siguranța rețelelor pe care le dețin”, declară Daniel Farmache, CEO E-INFRA.

Proiecte de infrastructură

Cu aproximativ 600 de angajaţi și 24 de ani de activitate, grupul E-INFRA (Electrogrup Infrastructure) activează ca dezvoltator și investitor în proiecte de infrastructură energetică și de telecomunicații și este, totodată, cel mai important constructor român diversificat din energie, construcții civile, telecomunicații și smart city. Grupul E-INFRA cuprinde companiile Electrogrup, Nova Power & Gas, Direct One și Netcity Telecom.

Investițiile în infrastructura modernă sunt mai necesare decât oricând în România, iar noi lucrăm zi de zi pentru a fi un important vehicul în această transformare a țării, cu obiectivul de a deveni cel mai important constructor de infrastructură din regiune şi deţinător de infrastructură critică. La început de 2021, proiectele câștigate ne plasează pe această traiectorie și ne fac mai optimiști ca oricând”, menționează Teofil Mureșan, președintele Consiliului de Administrație E-INFRA.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: