Stiri Tech

Cursurile online de inginerie inversă pentru malware

12 apr. 2021 2 min

Cursurile online de inginerie inversă pentru malware

Reading Time: 2 minute

Kaspersky și-a extins portofoliul de modalități de instruire online pentru profesioniștii în securitate cibernetică, lansând un curs orientat în jurul tehnicilor de inginerie inversă. Destinat celor care au deja o înțelegere de bază a analizei malware, programul de învățare individuală va permite atât specialiștilor, cât și echipelor să stăpânească abilitățile aplicate de inginerie inversă.

Cursul permite participanților să transforme cunoștințele existente de analiză malware în experiență practică. Acest lucru este oferit prin învățarea practică a celor mai bune tehnici, alături de Denis Legezo și Ivan Kwiatkowski, cercetători de securitate în cadrul echipei globale de cercetare și analiză Kaspersky. Echipa Global Research Analysis (GReAT) este un grup de securitate cibernetică recunoscut la nivel internațional, de cercetători malware și „vânători” de amenințări, care se concentrează pe amenințări sofisticate și pe modul de apărare și răspuns la acestea.

Cursul conține peste 50 de tutoriale video bazate pe 10 cazuri recente de APT din viața reală, pe care experții le-au cercetat personal, inclusiv MontysThree, LuckyMouse și Lazarus.

Progres în carieră prin cursuri online

Participanții își vor stăpâni abilitățile prin expunere practică datorită celor 100 de ore dedicate laboratorului virtual, unde pot analiza aceste cazuri cu atenție și în mod efficient, folosind o serie de instrumente, cum ar fi IDA Pro, Hex-Rays Decompiler, Hiew, 010Editor și multe altele.

Obiectivele instruirii includ, de asemenea, capacitatea de a efectua analize ale unor eșantioane scrise în mai multe limbaje de programare sau de scriptare; cea de a gestiona conținutul blocat sau criptat în software malware; și de a asigura o mai mare familiaritate cu procesele de asamblare. Materialele cursului pot fi învățate într-un ritm convenabil pentru fiecare cursant, deoarece sunt disponibile pentru o perioadă de șase luni.

Instruire corporativă

Programul general este orientat atât către indivizi, cât și către unități mai largi de securitate cibernetică, sub forma instruirii corporative. Va fi util pentru cercetătorii de securitate, personalul de răspuns la incidente, analiștii malware, inginerii de securitate, analiștii de securitate a rețelei, vânătorii de APT sau personalul centrului de operațiuni de securitate (SOC).

Mai multe informații despre noul curs și înscrierea sunt disponibile aici.

One Comment
  1. Ionut
    Multumesc mult pentru informatie!

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: